Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MikaV

Dlaczego zamykają Babice?

Polecane posty

To warszawskie lotnisko szkoleniowe jest szansa dla spelnienia marzen wielu mlodych ludzi, a teraz jakies madre glowy, ktore pewnie chca sprzedac grunt pod budowe kolejnego centrum hadlowego, chca je zamknac...Moze uda sie temu zapobiec - prosze podpiszcie sie - www.ratujlotnisko.pl - moj syn, ktory w tym roku zaczal kurs szybowcowy na pewno bylby Wam wdzieczny.

Ta, pewnie kolejny, setny już hipermarket w warszawie. Ja proponuję, żeby zburzyć kościół na Jasnej Górze i tam też centrum handlowe postawić. Coś mi się wydaje, ze sprawa nie jest do końca uczciwa. Dlaczego komuś zależy na zamknięciu lotniska? Dlaczego jest to Urząd Lotnictwa Cywilnego, któremu powinno zależeć na tym aby rozwijać Babice a nie zamknąć....

Gość renata_renata
Tak to juz jest w naszej Polsce ze urzędasy cos cosbie wymyśla i ktos im cos tam obieca to za wszelka cene i mpozliwymi sposobami będą chcieli je zamknąć.Ale na szczescie trzezwe społeczeństwo na to moze nie pozwolic.

przykro mi, ze ci \"z gory\" maja mozliwosc podejmowania decyzji brzemiennych w skutkach - bardzo bym chciala, zeby tym razem im sie nie udalo....

szkoda , ze nie zrealizoano genialnego pomyslu Towarzyszy- budowniczych Nowej Huty w Krakowie by Wawel rozebrac na cegly i zbudowac wiecej mieszkan i sklepy. tu tez powinni ten burżuazyjny Wilanow rozebrać i city center nowoczesne postawic. po co komu Wilanow? skoro szlachcicow juz wybili .

Gość leonidas345
No tak to wszystko jest chore.Za cene czyjegoś podpisu i nieprzemyślania albo jakis obiecanek wiel młodych ludzi szkolących sie na lotnisku moze stracic szanse na zawód swoich marzeń . Mam nadziejej ze jednak ze nic sie nie stanie i lotnisko bedzie działo jak teraz.

Gość Dyziek
Nie mozna dopuscic do tego zeby hipermarket lub nowe osiedle zastapilo tak wazne dla mlodych adeptow lotnictwa lotnisko!

Gość piotruś555
Co ma byc to będzie.Ja tak jak i wy mam nadzieje ze to jakas wielka pomyłka ze strony urzedników i szybko zostanie zmieniona.

Gość Hajmek
Ja rowniez zlozylem swoj podpis pod petycja. Staram sie byc dobrej mysli.