Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodziutkamlodziutka

kto pomoze?

Polecane posty

Gość fdsfdsds
A oddasz sie za to?

Gość fdsfdsds
Nic innego sie nie liczy

Gość fdsfdsds
Taki tytul :"Nic innego sie nie liczy" O to chodzilo?

Gość Wodorosty i odrosty
w internecie są tłumaczenia. poszukaj leniu

Gość straszak na ropuchy
Nie ma niczego ważniejszego Tak blisko, bez względu na odległość Nie można być bliżej serca Zawsze ufając w to, kim jesteśmy Nie ma niczego ważniejszego Nigdy nie patrzyłem na to w ten sposób Życie jest nasze, żyjemy po swojemu Wszystkie te słowa – nie są od tak, Nie ma niczego ważniejszego Szukałem zaufania i znalazłem je w tobie Każdego dnia spotykamy coś nowego Otwórz swój umysł na dziwny widok Nie ma niczego ważniejszego Nigdy nie przejmuj się tym, co robią Nigdy nie przejmuj się tym, co wiedzą Ale ja wiem... Tak blisko, bez względu na odległość Nie można być bliżej serca Zawsze ufając w to, kim jesteśmy Nie ma niczego ważniejszego Nigdy nie przejmuj się tym, co robią Nigdy nie przejmuj się tym, co wiedzą Ale ja wiem... Nigdy nie patrzyłem na to w ten sposób Życie jest nasze, żyjemy po swojemu Wszystkie te słowa – nie są od tak, Nie ma niczego ważniejszego Szukałem zaufania i znalazłem je w tobie Każdego dnia spotykamy coś nowego Otwórz swój umysł na dziwny widok Nie ma niczego ważniejszego Nigdy nie przejmuj się tym, co powiedzą Nigdy nie przejmuj się ich gierkami Nigdy nie przejmuj się tym, co robią Nigdy nie przejmuj się tym, co wiedzą A ja wiem... (tłumaczenie znalezione w necie)