Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isanka

olejek kokosowy do włosów-gdzie go kupię?fryzjerka powiedziała że jest świetny d

Polecane posty

do włosów zniszczonych.moja kumpela miała dziś umówiona wizyte u znajomej fryzjerki w domu.poszłam z nia i też fryzurkę zmieniłam,na bardzo wycieniowaną,i będę prostowala a sa troche zniszczone te włosy i ta fryzjerka powiedziala ze ten olejek jest super.ktos mi mowil ze on ma konsystencje smalcu....no ale niekt nie wiedzial gdzie go dostac,fryzjerka mowila o allegro tylko

Gość olej kokosowy w sklepie
ze zdrowa zywnoscia

Gość yhutjyikutytfgyukj
ja tez kupilam na allegro. jak chcesz to co moge polecic sprzedawce, szybka przesylka i dobry towar. ja akurat nie kupowalam go do wlosow, ale tez przeczytalam ze do wlosow dobry i wyprobowalam, ale czy jest taki super to nie wiem, nie widzialam roznicy. jesli bedziesz prostowala to zdecydowanie musisz kupic sobie preparat ktory bedziesz rozprowadzala na wlosach PRZED SAMYM prostowaniem i tu zdecydowanie polecam spray dwufazowy babyliss pro. swietnie chroni, nie obciaza przetluszczajacych sie wlosow i chroni super przed wilgocia. olejek tez mozesz sobie kupic, ale to jako maseczke. on ma konsystencje masla, trzyma sie go w lodowce wiec jest twarde.odcinasz sobie kawalek i rozpuszczasz (np na talerzyku na kaloryferze czy w mikrofalowce). nakladasz na konce wlosow (nie przy skorze bo beda tluste nawet po zmyciu), zawijasz w folie, recznik tak zeby bylo cieplo i siedzisz ile mozesz ;) potem myjesz wlosy

Gość gość
ja kupilam z http://olej-kokosowy-bio.pl/ - nie powiem ze jest w 100% dokonaly do wlosow, po opiniach myslalem ze bedzie lepiej, aczkolwiek po kilku olejowaniach widac efekt. zrobilam 2 razy coreczce wlosy olejem kokosowym, ale nie wiem czy w sumie robie dobrze - szukam infa czy dzieciom tez mozna robic

Mieszkam w małej miejscowości więc nie miałem gdzie kupić Oleju kokosowego dlatego też zamówiłem go w sieci. Przed zakupem polecam przeczytać artykuł http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3788543,olej-kokosowy-100-bio-extra-virgin-tloczony-na-zimno-gdzie-kupic-wlasciwosci-opinie,id,t.html . Sklep : www.zdrowiemarket.pl.

Gość gość
Lepiej na włosy działa olejek kukurydziany. Poczytajcie sobie o nim tutaj http://olej-kukurydziany.pl Ma dużo więcej właściowości niż olejek kokosowy.

Gość gość
ja kupuje olej kokosowy w sklepie ekopestka.pl i faktycznie testowałam na włosach i jest swietny

Gość gość
w kazdym markecie jest olej kokosowy, i nie sluchaj tych naciagerek ze olej kokosowy to tylko bio- blablabla gowno, bo olej z kazdego kokosa uzyskuje sie tak samo i co wiecej rafinowany czy nie, na wlosy (i w spozywce akurat tez) nie ma najmniejszego znaczenia, to tylko zenujacy chwyt marketingowy naciagaczy :O