Gość hnhnjhjnh Napisano Listopad 16, 2008 Mam troche znajomych na liscie i jak moi znajomi dodadza nowe zdjecia to wyswietlaja sie one...jak mozna to wylaczyc aby nie widziec dodawanych zdjec znajomych? niby w ustawieniach jest taka funkcja, zaznaczylam ja i nadal nowe wyskakuja zdjecia..co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach