Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia jestem

popierdzielilam tabletki zupełnie i co teraz??

Polecane posty

Gość glupia jestem

kurde mam problem...biore tabletki juz 2 lata, pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło...mianowicie w poniedziałek (2/3 tydz przyjmowania tabletek z blistra) wziełam przez przypadek 2 tabletki, potem normalnie codziennie brałam, a teraz wczoraj zapomnialam sobotniej tabletki i dzis wziełam 2 pod rzad znow :/... powinnam skonczyc opakowanie w srode a mi zostały dwie tabletki. Co ja mam teraz zrobic?? kiedy powinnam wziac nastepna tabletke?? dodam ze drugiego opakowania nie moge wziać pod rzad bo teraz własnie tak robie(to moje 2 opakowania pod rzad)

Gość nie bierze się
2 tabletek pod rząd. Skończ opakowanie , najwyzej okres będziesz miała wcześniej. Pilnuj się tylko przez kolejny miesiąc

Gość glupia jestem
czyli skonczyc we wtorek i kolejne opakowanie w srode za tydzien czy jak?? no na pewno sie bede pilnowac !!

Gość nie bierze się
tak - tylko traktuj nastepny miesiąc jako niepewny- dodatkowo się zabezpiecz :)

Gość glupia jestem
dzieki Ci wielkie!:) ...taaa to bedzie miesiąc abstynencji :)... wole nie ryzykować

Gość Aż cały miesiąc to nie...
Mój ginekolog mówił,że jeśli zapomnę wziąć pigułkę, a opóźnienie jest większe niż 12godzin to powinnam przyjąć pastylkę natychmiast, a oprócz niej następną o stałej porze-nawet jeśli oznacza połknięcie dwóch jednocześnie. Do tego przez kolejny tydzień(nie miesiąc)dodatkowo zabezpieczać się prezerwatywą.

Gość Aż cały miesiąc to nie...
Jeśli opóźnienie jest mniejsze niż 12 godzin-żadnego zagrożenia nie ma