Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazeta wyborcza

czy zdarzylo sie wam pojsc do pracy lub do szkoly nieumytym?

Polecane posty

Gość czasem sie zdarzy
ale zeby myje zawsze! czasem wracam pozno do domu i mam lenia.....a na drugi dzien rano do pracy...wtedy jak juz wracam to sie szoruje!

Mi sie raz zdarzylo. Wprost po imprezie pojechalam na uczelnie na zajecia bo akurat byl to przedmiot gdzie na zaliczenie liczyla sie obecnosc. Oczywiscie na wykladzie czulam sie fatalnie i sama czulam jak odemnie smierdzialo. Potem wrocilam do domu i pierwsza rzecz czywiscie to byl prysznic a potem poszlam spac.

to jest różnica iśc nieumytym tak normalnie do pracy, a isc po imprezie. po imprezie w zyciu. jedyne o czym wtedy mysle, to o spaniu. pozniej jak wstaje ide sie wykapac i rzeczy wpierdalam do pralki. wiele razy w zyciu sie nie kapalam z lenistwa itd, ale po imprze to nigdy,ale to nigdy nie poszlabym na uczelnie czy do pracy. fuj :D

Gość hhff
włąsciwie nie , ale miałem znajomego na studiach od którego ciagle waliło :-O

Bylam nieumyta bo mialam niezmyty makijaz z poprzedniego dnia (wieczoru), nieumyte zeby no i oczywiscie cuchnace ciuchy. Swiezoscia ode mnie na pewno nie bilo:))

Generalnie to tez nigdy po imprze nie szlam na zajecia ale akurat w ten dzien musialam bo liczyla sie obecnosc. A idac poprzedniego wieczoru na impreze nie wiedzialam, ze przybierze on ataki obrot sprawy, ze bedzie trwac az do rana.

mi nie :/ przyjamniej jak pamiętam życie, jak wracam późno i nie chce mi się to olewam zajęcia następnego dnia. Chyba bym umarła ze wstydu nieumyta iśc.

wstyd to kraść a nie iść nieumytym :D to, że jestem nieumyta to nie znaczy zaraz czy śmierdzę czy coś :P 🖐️

Gość ROLLNICK POSTEMPOWY
myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

Gość Pedanckie życie
Nigdy sie nie zdarzylo.