Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza45589

dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość zołza45589

czytając to pewnie polowa zwas pomyśli że jestem kolejną, rozkapryszoną dziewczynką, która niewiadomo czego oczekuje...po raz kolejny zdaza mi sie porażka milosna...jestem młodą osoba, mysle ze wiek 18 lat to dopier poczatki jakichkolwiek przygod miłosnych.Jednak mimo wszystko, za kozdym razem trafia mi sie przykra niespodzianka...nie wiem co robie źle, moze powinnam robić inaczej, sama nie wiem... poznalam go niedawno...miły, sympatyczny, zabawny, a przy tym niesamowicie zakochany w sobie...mimo tego, czesto pisał, spotykalismy sie, bylo swietnie..zaprosil mnie do siebie...od momentu gdy on odwiedził mnie w moim domu wszystko sie zmienilao..pisze bardzo rzadko, mozna powiedziec ze wogole..od naszego ostatniego spotkania mija 5 dni..jest mi źle z tym, bo nie wiem co zrobiłam źle ze zachowuje sie jak zachowuje...dzisiaj sie spotkamy...tylko nie wiem, czy jest sens rozmawiania z nim poważnie...

Gość Rektor KNUT
Okej. Zacznijmy od podstawowych ustaleń - lód był?

Gość zołza45589
oczywiscie że nie...

Gość Rektor KNUT
No to co się dziwisz? Byłby lód - to chłopak byłby zadowolony i chętny do kolejnych spotkań. A tak to mu się nie chce, bo myśli że jesteś cnotką.

Gość ejbisi
A masz jakies podejrzenia co sie moglo stac takiego ze zmienil nastawienie? Jestes pewna ze to od momentu kiedy ciebie odwiedzil? Moze masz jakis dziwny pokoj albo cus :P

Gość a moze masz........
...bardzo brzydko w domu i mu sie to nie spodbalo :(

Gość zołza45589
może coś w tym jest... tzn. z tym domem, bo argumentów o lodzie nie przyjmuję :-P ale akurat mieliśmy w tym dniu małą katastrofę :-o mój mały brat zbił sedes i akurat jak on przyszedł to na korytarzu płynęła woda z kawałkami... no cóż... gówien :-( a mój ojciec próbował jakoś to tamować, capiło to wszystko strasznie pech...ale to była jednostkowa sytuacja, już wszystko wymienione myślicie, że to mogło go zniechęcić ? :-o

Gość a moze masz........
hmmm...a jak masz w domu?

Gość zołza45589
nie akurat mialam posprzatne, poza tym mysle, ze brzydko w pokoju nie mam, powiedziałabym nawet ładnie i lepiej niż on...nie mam pojecia co sie mogło stać...moze mu sie po prostu znudziłam.?:|

Gość zołza45589
jak? normalnie dwa pokoje, kuchnia, w korytarzu linoleum, na ścianach rogi jelenia (mój tata kiedyś go przejechał), telewizor Grundig 21 cali

Gość a moze masz........
to moze te rogi :( kurde nie wiem naprawde,moge cie pocieszzyc ,ze jestes mloda dziewczyna i jeszcze bedziesz miec szanse zakochac sie, powodzenia:)

Gość zdziwiona...
zy wystroj mieszkania swiadczy o tym czy chłopak bedzie sie do Ciebie odzywał.? wydaj mi sie ze nie....ale skoro tak jest trafiłaś chyba na jakiegoś niesamowitego materialiste, skoro robi Ci takie śmieszne akcje...