Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cr7

Ciąża czy nie ????????

Polecane posty

Gość cr7

Witam Drogie dziewczynki mam takie pytanko, a raczej nurtujący mnie problem ...więc w 12 dniu cyklu miałam owulkę - tak mi się wydaje bo śluz był przezroczysty i baaardzo ciągnący ( taki jak białko kurze) , byłam też na drugi dzień u gina na USG (miałam już wczesniej umowioną wizytę) i stwierdził, że akurat jest jajeczkowanie. W tym własnie czasie "przytulałam" się z moim mężczyzną....ale.... zaraz za dwa dni czyli 15 dzień cyklu zaczęły mnie pobolewać jajniki i czułam, dalej czuję, tylko juz troszke mniej takie ciągnięcie w dół - nie wiem jak to dokładnie określić. Mam więc pytanie ...... czy mogę być w ciąży. Pytam bo na test jeszcze za wcześnie, a może któraś z Was mi coś podpowie :))) jak poznałyście, że to już Pozdrawiam

Gość Noctua
Co to znaczy "przytulałam się"?

to gin ci nie powiedział, że od przytulania się nie zachodzi się w ciążę? :D

Gość cr7
Przytulałam = kochałam się = uprawiałam seks :)))

Gość cr7
Bez zabezpieczenia....dodam, ze chcę mieć dzidzię :) Częściowo skończył we mnie... :)

Skoro chcesz mieć dziecko to dlaczego \"częściowo skończył we mnie\" ??

Gość cr7
Jejku ...czepiacie się szczegółów :)) skończył tylko częściowo, bo... mój facet jak się kochamy i czuje, że już dochodzi, a chce sobie jeszcze poszaleć to na chwilę ze mnie wychodzi, jak czuje, że dalej może to zabawiamy się jeszcze chwilę i dopiero kończy we mnie ( czasami kochamy się tak nawet do 1,5 h;) ;) :) ), tym razem jednak, nie był w stanie nad sobą zapanować i dlatego częsciowo, bo jak zaczął mu się wytrysk to był początkowo na zewnątrz :) to tyle :)

Gość Noctua
Możesz być w ciąży.A ile minęło dni od "przytulania", bo może już test coś wykarze.Są takie,które potrafią wykryć ciążę już 6 dni po zapłodnieniu.

Gość Gosienkaaaa
Witam :D Musze ci powiedziec,ze mialam dokladnie identyczna sytuacje jak ty i dzisiaj test pokazal mi dwie kreseczki :P dodam jeszcze ze miesiaczke powiennam dostac dopiero za ponad tydzien czasu .

Gość cr7
:) dzięki dziewczynki za odpowiedzi :) ja chyba z testem poczekam do @, tzn. chyba, że nie wytrzymam i zrobię test wcześniej... ale bym się ucieszyła na dwie kreseczki, ale jak będzie jedna nie będę rozpaczać :)

Gość gloria123456
czesc dziewczeta hihih ja mam do was pytanie a zarazem prosze o rade mam cykle 28 dni zawsze ostatnia miesiaczka zaczela sie 3 listopada i trwala 7 dni patrzylam na necie kiedy przypuszczalnie moglam miec dni plodne i wyszlo ze od 12 a wlasnie w tym dniu kochalam sie z narzeczonym kilka razy do konca czy moglam wtedy zajsc w ciaze? i jak myslicie czy plemniki moglyby przezyc tam tak aby zaplodnic mneee dodam ze nie mierze temp sobie i jak mysliscie kiedy najlepiej zrobic test miesiaczke powinnam dostac 1 grudnia ale co o tym sadzicie? sa jakies szanse????? pozdrawiam was dziewczeta :* a mam jesce jedno pytanko kiedy mozna zrobic to badanie z krwi po jakim czasie jak najszybciej?? i ile to kosztuje ? po ilu juz wykryje?? bo ja nie wytrzymam do 1 grudnia prosze odpowiadajcie .....

Gość cr7
Witaj gloria123456 :) tak na moje oko, to jeśli kochałaś się ze swoim chłopakiem właśnie w dni płodne jak napisałaś, to oczywiście, że istnieje duuuże prawdopodobieństwo, że mozesz być w ciąży..., chyba, że masz cykle bezowulacyjne, ale mijmy nadzieję, że nie. Jeśli chodzi o test z krwi beta hcg to on wykrywa ciążę już po 7 dniach i dodam, że jest w 100% pewny, a kosztuje w zależności od laboratorium 20 - 30 zł. Ja płaciłam 24 ;) :) P.S. a tak na marginesie to doskonale Cie rozumiem, bo też czekam na @, a dokładnie na to, że nie przyjdzie :), a @ mam mieć również 1 grudnia :)

Gość gloria123456
hihihi no to obie czekamy :) bede tu pisac do Ciebie :) a ty tez masz zamiar zrobic bete bo ja sie zastanawiam hiih czy nie czekac do tego 1 ale nerwowo chyba nie wytrzymam :) buziaki

Gość cr7
:):) to widzę, że mamy ten sam dylemat :) , początkowo chciałam poczekać do 1 :) , ale... nie wiem. czy w przyszłym tygodniu nie zrobię sobie badania z krwi... zobaczymy... :)