Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS25

w oczekiwaniu na 2 kreski ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość KAMIS25

WITAM wszystkie przyszłe mamy:))) OD 3 MISIECY STARAMY SIE Z MEZEM O DZIDZIE, DZISIAJ JEST MOJ 40 DC I NIC!!! ROBILAM JEDNAK TEST W DNIU SPODZIEWANEJ @ I WYSZLA 1 KRESKA:( :(:( WIEC POZOSTAJE MI TYLKO CZEKAC NA @. ALE GDZIES TAM PO GLOWIE CHODZI TAKA MYSL ZE MOZE TEST NIE WYKRYL TEGO CO BYM TAK BARDZO CHCIALA:)))SAMA SIEBIE NAKRECAM:))) ZAPRASZAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE STARAJA SIE O DZIDZIE, ALBO KTORE OCZEKUJA NA NIA:) DOBRE PORADY ZAWSZE SIE PRZYDADZA:) ZAPRASZAM!!!

Gość mamawiwi
czekanie jest najgorsze.ja czekalam nie tak długo nam się udało w pierewszym cyklu

Gość KAMIS25
no to gratuluje. niewiele z nas tak ma ze w tak od razu w pierwszym cyklu, jestes szczesciara:)) pozdrawiam

ja mam mieć @ w czwartek ale już nie moge się doczekać, zrobiłam dziś test ale było bardzo wcześnie i trochę ciemno i potem niby było widać jakąś kreseczkę ale nie wiem czy ona była od początku ale że bardzo jasna to nie było jej widać przy sztucznym świetle czy wyskoczyła po zbyt długim czasie i wynik jest nieważny no nic czekam dalej..

Gość dhfzebh
takich tematow sa setki

Cześć, ja czekała na II kreski do tej soboty, ale niestety znowu jedna, a @ dostałam wczoraj. To już był 2 cykl naszych starań, no cóż trzeba działac dalej:) KAMIS25 , wiem jak to jest tak czekać, a u was pierwsze dziecko???

kiki2342 - no rzeczywiście za wcześnie ten test, ale jak piszesz, że była widoczna jakaś II kreseczka, to być może jednak to TO:) Trzymam kciuki:)

ninam ale ona mogła pojawić się później a to oznacza że wynik jest nieważny wiem ze jedyne wyjście to czekać ale jak ktoś się stara to wie jak się ciągnie każdy dzień:D

Oj wiem coś na ten temat:) Zawsze człowieka skusi zeby zrobić test wcześniej, a później jest jeszcze gorzej. Ale mam nadzieję, że u Ciebie pokarzą się II kreseczki w czwartek:)

Gość KAMIS25
ninam tak to starania o pierwsze dziecko:) mam nadzieje ze do konca roku sie uda:) tak jak wczesniej pisalam dzis jest40 dc i nic, brzuch mnie boli jak na okres, piersi sa twarde, lekkie zawroty glowy i bialy sluz od 3 dni, poczekam jeszcze kilka dni i znow zrobie test, a moze sa jakies dziewczyny co mialy tak jak ja i negatywny test a byly w ciazy?? czy to wogole mozliwe??

To jest możliwe, być może to bardzo wczesna ciąża i test jeszcze nie pokazał ciąży. A zwykle ilu dniowe masz cykle?

KAMIS25 mogło być tak że miałaś owulację później niż zwykle i zamiast wystąpić np 14 dnia to była 20 dnia cyklu i jesli do zapłodnienia doszło później niż zwykle to stężenie hormonu w moczu było za małe aby wykryć ciążę myślę że powinnaś jeszcze raz zrobić test i jeśli będzie negatywny to iść do lekarza, w pozytywnym przypadku zresztą też:)

Gość KAMIS25
zazwyczaj cylke mam max do 32 dni, chcialabym zeby tak bylo jak piszecie dziwczyny:) ale z testem poczekam jeszcze z 2 dni - chyba ze nie wytrzymam i zrobie wczesniej heheh

To jestes naprawde wytrzymała, 8 dni to dużo i myślę, że teraz spokojnie test by ci wykazał już ciążę.

Gość KAMIS25
heheh ja tez mam ochote zrobic test ale jeszcze sie wstrzymam moze do czwartku albo srody:) gdzies tak 1,5 roku temu tez zdarzylo mi sie ze moj cykl mial 42 dni wiec poczekam jeszcze te dwa i dopiero zrobie:) mama nadzieje ze bedzie dobrze

Gość KAMIS25
a jak myslicie jak bede niedlugo robic ten test to moge go zrobic o kazdej porze dnia czy najlepiej byloby rano??

wiesz, mi przy pierwszym cyklu starań okres spóżnił się 7 dni, chociaż już od kilkulat cylke mam jak w zegareczku. Ale chyba tak się doczepiłam tej mysli, że jestem w ciąży, ze mój organizm nie mógł sie odblokować. A ciebie to podziwoam za wytrzymałość ja już dawno bym zrobiła ten drugi test.

w twoim przypadku to juz o każdej porze Ci wyjdzie. mi wyszedł test już nastepnego dnia po spodziewanej @ i robiłam go popołudniu i szybko pokazały się II grube krechy:)

zależy ile minęło od zapłodnienia ale przy takim spóźnieniu chyba powinien wyjść nawet po popołudniu

Gość KAMIS25
jak tylko go zrobie to napisze co tam wyszlo, tylko wlasnie nie wiem czy koniecznie robic go rano czy mozna po poludniu??

Gość KAMIS25
dzieki dzewczyny za szybkie odpowiedzi, chyba nie wytrzymam i zrobie test jutro:)

Ja już jestem strasznie ciekawa:) Trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!! Ale przy takim spóźnieniu to spokojnie możesz zrobić popołudniu.

Gość KAMIS25
dziewczyny a ile czasu sie staracie o dzidzie??

U mnie teraz był drugi cykl i niestety nici, za kilka dni zacznę trzeci cykl:) A z moją córeczką udało mi się za pierwszym razem

koniecznie daj znać:) ja już raz byłam w ciąży ale poroniłam, teraz to jest pierwszy cykl po przerwie, a poprzednim razem staraliśmy się 8 miesięcy więc teraz się też nie nastawiam że od razu się uda

kiki2342 bardzo mi przykro, chyba gdzieś już czytałam o Tobie, napewno Ci się uda teraz:)

ostatnio szukam wsparcia na forum bo niestety nie jest mi lekko dziecko to moje wielkie marzenie i łapie dołki:(

Gość KAMIS25
a jak to jest bo czesto sie slyszalo ze jak bedzie sie probowac czesto to w koncu dziecko sie pojawi a teraz lekarz mi popwiedzial ze mam po okresie przytrzymac meza 11 dni i dopiero wtedy zaczac starania- kazdy mowi cos innego, prawda jest taka ze jak ktos nie chce dziecka to zazwyczaj wpada a te co bardzo chca musza czekac tak jak my, chyba nic juz na to nie poradzimy:)

11 dni?? dużo myślę że aż tyle nie trzeba ale 3-4 dni przed owulacją dobrze jest zrobić przerwę żeby plemniczki się wzmocniły