Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS25

w oczekiwaniu na 2 kreski ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość kamis25
hehehhe wolalalabym juz wiecej do niego nie isc tylko ze on pracuje u mnie w przychodni w ktorej chcialabym rodzic wiec nie wiem czy kiedys sie jeszcze na niego nie natkne hehe

Gość kamis25
wczoraj bylam na usg prywatnie i wszystko jest ok, wcale plod nie jest za maly tak jak mnie nastraszyli w szpitalu, po prostu mialam pozniej jajeczkowanie, wiec dzis jest dokladnie 6 tyg i 3 dni od zapłodnienia i maluszek ma 1,8 cm, ma raczki nozki i slyszalam serduszko, rzeczywiscie to cudowne uczucie:) nastepna wizyte mam miec miedzy 14 a 21 stycz. bo wtedy bedzie mozna wykryc jakies tam wady, pozdrowienia dla was dziewczyny!!! no i oczywiscie WESOLYCH SWIAT!!!

Gość Smmmutek
cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu... Oczekujecie już na dzidzi, więc sądze, że macie już troszkę doświadczenia w tym okresie oczekiwania na 2 kreseczki.... Mam do Was pytanie, chodzi mi o śluz w bardzo wczesnej ciąży, jak to u Was było??? jak wyglądał, i czy w ogóle był u nas to już 3 cykl starań :( :( :( mam cykle 30-31 dniowe. Osttanią @ miałam 1.XII, ale była bardzo dziwna , trwała 2 dni, potem była przerwa i pojawiło się jeszcze jednodniowe plamienie- nigdy wcześniej tak nie miałam, więc to mnie bardzo zdziwiło, a ponadto co mnie martwi najbardziej to w tym cyklu NIE MAM W OGÓLE śluzu płodnego, tylko taki biały, gęsty, bez zapachu i w dużych ilościach, aż zrobiłam sobie w 15 dniu cyklu test i jedna krech, więc w ciąży raczej nie jestem, chyba, ze miałam owulację zaraz po tej niby miesiączce i jeszcze za wcześnie na test. Dodam, że zaraz po @ śluz bardziej przypominał ten płodny niz teraz kiedy powinnam mieć owulację. NIE WIEM CO MI JEST ( ale to na pewno nie infekcja) moze któraś z Was mi odpowie . PROSZE. Już mam dość czekania

Gość kamis25
smmutek wiesz co nie wiem czemu tak jest u ciebie, moge ci tylko powiedziec jak bylo u mnie, otoz ja mialam wlasnie bialy gesty sluz ktory zdziwil mnie dopiero w momencie kiedy powinnam miec @( zawsze przed spodziewana @ bylo sucho), pozdrawiam

Gość kamis25
a tak przy okazji moze ktoras z was zna dobry sposob na przeziebienie w ciazy bo w szpitalu troszke sie zalatwilam:( nie mam goraczki ani kataru tylko lekki bol gardla i potwornie meczacy suchy kaszel:( lekarz stwierdzil ze mam brac rutinoscorbin a jak bedzie to trwalao wiecej niz tydz to dopiero sie do niego zglosic, tylko ze sie boje zeby mi sie nie pogorszylo

Gość Smmmutek
Kamin25 dziękuję za odpowiedź :) ten cykl mnie bardzo martwi, bo nigdy nie miałam tak pokręconego - 2 dniowa @, i zero śluzu płodnego, tylko taki biały gęsty.... pozdrawiam

Gość Smmmutek
Ja ostatnio jak mnie bolało gardo, a nie chciałam się faszerować tabletkami z racji tego, że staramy się o dzidzi to jadłam miód, ale naturalny, nie płynny, możesz jeszcze sobie gardełko jakąś maścią typu vigvaporop ( nie wiem jak to się piszę). MI po tym miodzie przeszło, a dodam, że gardło to mój słaby punkt :)

hej dziewczyny!widze ze nie tylko ja sie nakrecam na dzidzie.test kupilam dwa razy teraz nie robie a do d... z tym.teraztzn za miesiac lece na misieczny urlopik moze to pomze zero pracki w koncu luzik.jak chodze po sklepach to wariuje bo oczywiscie najpierw jest dzial dzieciecy

witajcie dziewczyny! dawno mnie u Was nie było. nie będę się rozpisywać co mi powiedział lekarz bo to nic miłego,ale dodam,że już go zmieniłam na innego. w ciąży na razie nie jestem (NIESTETY) ale nie poddaję się. aha! @ też jeszcze nie przyszła od 4.XI.!!! pan doktor, u którego byłam stwierdził,że do następnej wizyty u niego (może w styczniu-tak mi kazał przyjść) @ sama się pojawi. co to za lekarz??? mam podwyższoną prolaktynę,a to nie jest dobry znak. zaglądam do Was często,ale nic nie piszę bo tak się tu zrobiło ciążowo. :) cieszę się,ze u Was wszystko dobrze! kamis ja jak byłam w ciąży to lekarz mi przepisał na gardło jakieś tabletki homeopatyczne. zapytaj może w aptece czy mają coś bez recepty. pozdrawiam gorąco i również WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ;)

Gość Blondy82
Witam!!! Ja mam cykle 24 dniowe i w dniu spodziewanej @ zrobilam test wyszly dwie kreski ( w tym jedna bledsza) , 3 dni potem robilam drugi test i dalej to samo. Tego samego dnia co byl ten drugi test bylam u gina i powiedzial że coś niby widać ale jest malo widoczne.Kazal mi pokazać się za tydzień , to może wtedy będzie coś widać. Dzisiaj jest 10 dni jak nie mam okresu i piersi zaczynają mnie boleć. W czwartek idę do gina. Jak myślicie? Jestem w ciąży?

Gość kamis25
blondy82 wedlug mnie na 100% jestes w ciazy, przeciez testy wyszly pozytywnie a to ze jeszcze malo widac to nic nie oznacza, u mnie bylo tak samo, powodzenia

Cześć dziewczyny! Zaglądam do was czasami ale piszę pierwszy raz. Z mężem od 1,5 roku staramy sie o dziecko no i wreszcie w sobote na tescie zobaczyłam dwie kreski. Jutro idę do gina, mam nadzieję że potwierdzi wynik testu, trzymajcie kciuki!

OJJJ długo tu nikogo nie było.... ale napisze co u mnie,Ciaze donosilam bez wiekszych problemow:) urodziłam w 42 tyg ciazy sliczna coreczke,porod mialam dosyc ciezki ale warto bylo:) teraz moje malenstwo ma juz prawie 9 mc,pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie czekajace na dwie kreski:)))

i oczywiscie zapraszam na forum wszystkie oczekujace dwoch kresek lub tych ktorym juz sie udało, jeezeli tylko bede mogla to odpowiem na wasze pytania:)

Toja dolacze:)to 34dc 3.04 test negatywny ale licze sie ztym ze moze byc za wczesnie owu byla w 18 moze 19 dc potwierdzona testem i bolem jajnika temperatury mam strasznie niskie od poczatku i nie wiem czy to jednak moze byc ciaza boli mnie jajnik z ktorego byla owu sluzu duzo i piersi bola okropnie.czekam na kobietki czekajace jak ja na dwie kreski:)

Ja też 34 dc :) Test robiłam 31.03 i 03.04- negatywny... zobaczymy... ale trzymam kciuki za nas obie :):):)

ja rowniez dopiero dzisiaj odnalazlam ten topik i przeczytalam od poczatku do konca moze nam tez posypia sie ciaze tak jak dziewczynom:)

w takim razie trzymam za was kciuki dziewczyny, obyscie mialy takie szczescie jak ja:) pozdrawiam