Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Courious11111

17 T.C.-przytylam tylko 1 kg ,czy to nie za malo..???

Polecane posty

Gość Courious11111

jestem w koncowce 17 tygodnia ciazy i przytylam bardzo malo,tylko 1kg.Ogolnie jestem niska,drobnej budowy,brzuszek tez mam malutki:-) czy to nie za malo jak do tego tygodnia??

ja przytyłam 4-5 kg, ale brzucha też specjalnie u mnie nie widać... ciesz się, niebawem brzuszek zacznie Ci rosnąć w ekspresowym tempie... mi w 1. ciązy zaczął rosnąć po 20 tc :)

Moze wymiotowalas? Ja w pierwszej ciazy do 5 miesiaca schudlam 5kg:( potem zreszta nadrobilam a w drugiej 4 kg przytylam juz na samym poczatku. Nie martw sie.

ja w 17 tygodniu byłam nadal 4 kg na minusie. najpierw schudłam 5 kg, także już wtedy zaczęłam nadrabiać. nie martw sie jak dzidziuś rośnie zdrowo to nic złego się nie dzieje.

Gość uuuupppp
Nie martw się na zapas :) Ja do 32t.c. przytyłam 6 kg a przez ostatnie 8 tygodni ciąży przybyło mi jeszcze ... 21 kg :o

Ja w ciazy nie przytyłam wcale. Jedynie nabrałam w ciągu ostatniego tygodnia ok 3 litrów wody.

Gość Courious11111
Wlasnie chodzi o to ze u mnie zadnych wymiotow nie bylo,czyje sie swietnie od samego poczatku,chyba jest za co Bogu dziekowac:-) dzieki dzieczyny,mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie ze na koncu dobije 21 kilo hehe