Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDEŁALAAAA

PATRZCIE ZAZDROSNE KOBIETY!JUŻ WIDZE JAK Z ZAZDROŚCI ROBICIE SIE CZERWONE..HAHHA

Polecane posty

Gość 55t
fajna pupa

Gość kotekCZARNY
Ja tam nie zrobiłam się wcale zazdrosna.

Gość sw mikolaj do ciebie nie przyj
jesli mam byc szczera to nie ma czego zazdroscic

Gość dgsdgfdges
ale o co zazdrosne??? polowa polek tak wlasnie wyglada a nawet lepiej

Gość nie umiałabym
fajne doopsko, twarz do bani dekolt też.

Gość Taaaaaaaa zazdrosne
bo nic nie mamy do roboty tylko sie malowac, pudrowac, balsamowac. Kochaneńki jakbys ty musiał tyle rzeczy zrobic koło siebie co kobieta to bys zwątpił. Pewnie sam jesteś żałosnym, grubym, owłosionym, z pryszczami na gębie, z nieumytymi jeszcze zębami, samotnym sfrustrowanym onanistą. Jakbyś miał kobietę to ta codzinnie musiałaby co mówić, żebyś sobie łaskawie umył fiuta, bo chcesz spontanicznego lodzika a z gaci ci jedzie... Niestety taki poziom reprezentuje sobą większość polskich facetów. Jak ammusia nie powie takiemu żeby się umył to sie nie umyje, potem to musi robic dziewczyna, narzeczona, żona. Wy faceci macie problem z zachowaniem podstawowej higieny, a jakbyscie do tego jeszcze mieli sie cali depilowac, malowac twarz, a potem ją zmywac, to dopiero byłaby rozpacz. Już nie mówiąc o tym, że coś takiego jak siłownia, basen, sauna, solarium to miejsca całkowicie egzotyczne dla was.

Gość 55t
hee takie wypowiedzi ze nie mam jej czego zazdroscic jednak o czym mowia. ta pierwsza ma idealny tylek, figure i wlosy dlugie krecone geste dokladnie takie jakie lubie. co do drugiej to 90% polek zdecydowanie tak NIE wyglada a pewnie chcialoby:)

Gość dgsdgfdges
no wybacz ale ja mieszkam akurat w takim miescie gzdie co druga tak wlasnie wyglada tylko ze niektore sa blond nic specjalnego w tym zdjeciu wiec albo jestes slepy albo chcesz byc...

Gość 55t
uderz w stol a nozyce sie odezwa :) a takie wypowiedzi: "no wybacz ale ja mieszkam akurat w takim miescie gzdie co druga tak wlasnie wyglada tylko ze niektore sa blond" swiadcza ze jestes mitomanka - bylabys pewnie niezla konkurencja dla Brzechwy :)

Gość dgsdgfdges
nie wiem o co ci chodzi ja po prostu widze i znam duzo ladnych i zgrabnych dziewczyn a ze ty nie mozesz takiej spotkac albo taka cie nie chce to juz twoj problem

Gość 55t
"ty nie mozesz takiej spotkac albo taka cie nie chce to juz twoj problem" skad ty takie rzeczy wiesz kochana? :) pisze na podstawie tego co widze, mysle ze moje gusta nie zmienily by sie gdyby mnie jakas nie chciala albo chciala, ze takich nie spotykam albo spotykam. ugryz sie w tylek zmijko :)

Gość krakówpewnmo
a w jakim miescie mieszkasz?