Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinie

czy powinnam czuć się wykorzystywana?

Polecane posty

Gość proszę o opinie
Jeszcze raz piszę że ja nie gotuję specjalnie dla niego. Robie obiad w weekendy i zostaje więc jak on wieczorem przychodzi pytam czy zje i często mówi że tak. Czasami nie je, różnie. Mógłby chociaż jakieś soki przynosić. Ostatnio przestałam soki kupować i w ogóle ograniczam juz te gotowane poczęstunki.

Gość szurum burum
A Twoje wątpliwości co do wykorzystywania to się ograniczają do tych nieszczęsnych kolacji i zakupów?? Czy są tez inne podstawy? Nie bez powodu napisałaś nam o Waszym wieku…. Masz kompleks z tego powodu, że jest młodszy? Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi dochodzę do wniosku, że nie powinnaś czuć się wykorzystywana jeśli chodzi o te kolacje. 1. Nie przychodzi do Ciebie z pustą ręką 2. nigdy mu nie powiedziałaś, żeby po drodze kupił to czy owo 3. nigdy nie powiedziałaś, żeby zamiast wina czy czegoś tam kupił coś do szamania. 4. Nie cały miesiąc to krótko…nie powinnaś wymagać od niego jak od domownika, bo wciąż czuje się gościem u Ciebie. 5. Masz dzieci….nie oczekuj, że On będzie robić zakupy dla całej Twojej rodziny 6. Soki? A kupowałaś je ze względu na niego??? No to nie kupuj, zaproponujesz herbatę lub wodę, co akurat będziesz miała. Czy On wymaga od Ciebie tych soków? Kolacji? Daje do zrozumienia, że jest głodny? I masz dać mu jeść? Czy ty to wszystko sama z siebie???....bo jeśli sama z siebie, to absolutnie nie mam mowy o żadnym wykorzystaniu!