Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabera wolska

żałuję że mam siostrę

Polecane posty

Gość dzej zi
A ja sie nie dziwie autorce. Jezeli rodzice decyduja sie na dwojke dzieci, to powinni je rowno traktowac i to dotyczy takze pieniedzy. Juz widze radosc tych krytykujacych gdyby rodzice kupili rodzenstwu mieszkanie, samochod, a im czekolade pod choinke:D

gabera wolska mam 29 lat i siostrę 18 lat. Wolałabym żeby ona sie nie urodziła P IE RD OLI SZ :o:o:o jestem zniesmaczony twoja wypowiedzia....... Ja swojej siostry nie zaminiłbym na nikogo innego Jest moim przyjacielem i powiernikiem ...:D Obarczasz własna siostre własnym niepowodzeniem zyciowym..:O MIMO SWOICH 29 LAT zachowujesz sie jak rozkapryszony małolat który za wszelka cene musi miec wszystkie zabawki tego swiata :O

Gość kerkrade
dziedziczy sie po smierci to prawda, tylko, ze w tym przypadku juz nie ma co dziedziczyc, wszystko rozdane. Jednej z dwoch siostr...

Gość lolka ta od bolka
skoro masz anrzeczonego to moze idz z nim do jego rodziny na świeta skoro nei chcesz byc ze swoja, niby to świeta ale po co siedziec i sie meczyc, słuchac jak wszyscy wychwalaja Twoja mlodsza siostre. popsujesz sobie tylko humor na reszte swiat.

Gość gabera wolska
rodzice mają dziwny charakter. Zastanawiałam się już nad tym, że siostra bierze na głowę opiekę nad rodzicami gdy będą starsi, ja nie jestem wobec tego zobowiązana. Będę się jeszcze upominać o jakiś przychówek .Siostra jest bardzo zaborcza i egoistka, każdego potrafi przekrzyczeć i zamknąć, nikt z nią nie wygra w dyskusji, jest arogancka. Zastanawiałam się też gdy ja będę miała dzieci.To nawet jeżeli jedno będzie się słabiej uczyć lub będzie miało nie wiem - zeza, cokolwiek to i tak bardzo bym je kochała , nie mniej niż to piękne i zdolne.Nie rozumiem tego.

Gość freeee
"Ja swojej siostry nie zaminiłbym na nikogo innego (...) MIMO SWOICH 29 LAT zachowujesz sie jak rozkapryszony małolat który za wszelka cene musi miec wszystkie zabawki tego swiata " To ze TY masz tak fajnie, to wspaniale. Nie kazdemu sie jednak uklada z rodzenstwem. Ciekawe, czy Twoi rodzice tez dali caly majatek Twojej siostrze? Czy bylbys tym zachwycony? Uwazasz, ze autorka kaprysi, gdy jest o to rozzalona?

Gość gabera wolska
napisałam, że wolałabym żeby się nie urodziła ale nie chciałabym żeby jej sie coś stało jest dla mnie podła pomimo wszystko prawdę mówiąc :-(

To ze TY masz tak fajnie, to wspaniale. Nie kazdemu sie jednak uklada z rodzenstwem. Ciekawe, czy Twoi rodzice tez dali caly majatek Twojej siostrze? Czy bylbys tym zachwycony? Uwazasz, ze autorka kaprysi, gdy jest o to rozzalona? mam młodsza siostre i nie mam nic przeciwko moim rodzicom by zapisali wszystko mojej rodzonej siostrze...mieszkanie,spadek co kolwiek.. kupili jej nawet SEICENTO ...z czego jestem szczesliwy ,bo w sumie ja miałem to zrobic a oni mnie wczesniej wyreczyli z tej obietnicy :) to co mam ....zarobiłem własnymi rekoma i włąsna ciezka praca ...raczej nie ogladam sie na rodziców i ich majatek...

Gość gabera wolska
rodzice są ludźmi bardzo zamkniętymi, posługują się niedomówieniami, skrótami myślowymi, są podejrzliwi,nie da się normalnie gadać jak z innymi.Zadajesz człowiekowi pytanie i już, tu tak nie jest, ja zapytam a matka wyjdzie z pokoju :-O i niewiadomo o co chodzi.