Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xenna

on miał dużo dziewczyn,a ja nie potrafię się wyluzować...

Polecane posty

Jestem od niedawna w związku z cudownym mężczyzną. Jeszcze nigdy nie było mi z kimś tak dobrze, w końcu czuję się bezpieczna i kochana, o wszystkim sobie mówimy, czuję się po prostu jak w niebie, jednak jest cos, co psuje moją sielanką i nie potrafie ani na chwilę przestać o tym myśleć. Mój X wcześniej był 2 lata w związku, ale wcześniej uprawiał seks z 4 dziewczynami (z 8 seks oralny)...Ma 25 lat i wydaje mi się to o wiele za dużo, wiem, że do mnie podchodzi bardzo serio i na nic nie nalega, z niczym się nie chce spieszyc, ale ja mam cały czas przed oczami jak liże inne, jak pieści inne, jak całuje inne tak samo jak teraz mnie...boję się,że mnie prównuje z innymi,a w dodatku nie mam zbyt imponującego biustu, już tego nie wytrzymuję, nie mówię mu o tym ,co czuję, chyba że czasami wspomnę coś niby w żartach,no bo nie chcę robić wielkiego halo ,ale masakrycznie zle sie z tym czuję i gdy jesteśmy blisko nie potrafię się wyluzować ani skupić na danej chwili:(:(:( pomóżcie plissss:(:(:(

a jak my Ci mamy pomoc? kompleksy przez Ciebie przemawiają. jest z Tobą, to znaczy że woli Ciebie. jak sie nie mozesz pogodzic z jego przeszloscia to odejdz, bo jego przeszlosc sie nie zmieni. i tyle.

Gość pochwale się...
i właśnie dlatego cieszę się, że ja i mój chłopak byliśmy dla siebie pierwszymi :) teraz nie mam takich dylematów i rozterek :)

nie chodzi mi nawet o to,że miał dziewczyny, że był z kimś blisko emocjonalnie i kogoś kochał, ale właśnie o seks:( jest mi z nim cudownie i tak bardzo się o mnie troszczy,ale cały czas mam przed oczami jak to robi z innymi laskami:(:(:(

no i cóż z tego skoro teraz jest z Tobą?... co było to było i się nie odstanie. ważniejsza jest dla Ciebie jego przeszłość czy wasza wspólna przyszłośc?...

a Wam by nie przeszkadzała bogata przeszłość seksualna partnera/partnerki? tak szczerze;)

nie. nie wnikam w przeszłosć partnerów. pewnie ze dowiaduje sie o jakichs tam bylych jak byly :) ale nie wypytuje co z nimi robili itd.

a Wam by nie przeszkadzała bogata przeszłość seksualna partnera/partnerki? Nie przeszkadza mi ani mojemu nie przeszkadza jaką ja miała dobrze ze wogóle miałam :D

Jezu prawiczek Ty znowu swoje nic nie mają uważać chyba ze mają obsesję nad przeszloscia to sie rozczulają osoby z kompleksami bądź urazem...

Gość ofer ma
słusznie. tylko skąd potem fochy że zdradził, zostawił? zdradził bo i w przeszłości zdradzał, zostawił bo zmienić pannę czy faceta to małe piwko i można ich mieć trzech, czterech czy ośmiu i każdemu opowiadać dyrdymały o wielkiej miłości. te słowa nic nie znaczą jeżeli powtarza się je po raz drugi, trzeci czy ósmy.

Gość tererenia
mój facet mial ok. 20 lasek (oral) a z ok. 7 uprawiał normalny seks... a ma 21 lat... ja to zaakceptowałam...

Gość ofer ma
"ja to zaakceptowałam... " i bardzo dobrze. w końcu któraś musi być tą ostatnią. ale ja bym za bardzo nie liczył na to że to będziesz ty. skoro ma 21 lat :D

no słuchajcie...on jest moim 2 partnerem sexualnym i dla mnie seks jest czymś bardzo intymnym i źle się po prostu czuję z tym, że on miał już tyle par piersi i tyle cipek :(

heh dobra przekonywać Cię nie zamierzam ale zastanów sie czego Ty chcesz on swojej przeszlosci nie zmieni. co sie stalo to sie stalo. jeśli się z tym nie pogodzisz a dalej z nim będziesz to życzę szczęśliwego życia. juz lepiej z nim zerwij.

Gość tererenia
a właśnie że nie... ja byłam dziewicą :D po prostu uznalam to za przeszlość i tyle

Gość ofer ma
"on jest moim 2 partnerem sexualnym i dla mnie seks jest czymś bardzo intymnym i źle się po prostu czuję z tym, że on miał już tyle par piersi i tyle cipek" naprawdę łączę się z tobą w żalu tylko czego ty się tutaj spodziewasz? najwyraźniej dla twojego facia seks nie jest czymś tak bardzo intymnym więc take it or leave it. tertium non datur ależ języków użyłem haha!!!

Gość something in the way
mój mężczyzna też miał kilka kobiet przede mną, a dla mnie jest drugim partnerem. i absolutnie mi to nie przeszkadza, w czym problem w ogóle? :)

Gość ofer ma
"jaki pech tylko ze ofe rma pisze a nie wie o czym " jak to nie wie o czym pisze? mało się nasłuchałem, naczytałem i naoglądałem rozmaitych "nieszczęśliwych miłości"? zrozumcie, ludzie się nie zmieniają. jak ktoś sobie bierze dziewczynę dziwkę lub faceta bzykacza to musi się liczyć z pewnymi konsekwencjami. najbardziej oczywista jest dla mnie ta, że taki bzykacz ma cię tak naprawdę w dupie. jesteś którąś tam z kolei i po tobie będą kolejne. i w ogóle nie ma co do tego wątpliwości. bo natura ciągnie wilka do lasu i na to rady nie ma.

Gość ofer ma
"co sie stalo to sie stalo." to chyba najbardziej niedorzeczny argument jaki słyszałem. nic się samo nie dzieje więc i w tym wypadku samo się nie "stało" jakoś tylko przypadkiem go dotykając. to co się wydarzyło w jego zyciu jest konsekwencją jego decyzji i wyborów jakich dokonał a nie przypadku. wiec nie jest tak że bzykał jakieś panienki "nieświadomie" czy opowiadał im to co tobie teraz "mimowolnie". przestańcie opowiadać bajki.

Gość nie sypiam z komiczne
oczywiscie; widac ze zalezy mu tylko na cielesnych zblizeniach; nie potrafi stworzyc zwiazku z druga osoba opartego na fundametach milosci mozna sie raz pomyslic; wyjatkow dwa...ale tyle? 8 stosunkow oralnych z roznymi kobietami, wiadac ze kieruje nim zadza i daje do dzioba kazdej ktora sie nawinie... bedzie zdradzal

Gość something in the way
z tego co czytam, xenna też dziewicą nie była...

spróbuj tylko dziecko na mnie coś napisać a pozbęde sie Twojego skarbu:classic_cool:tzn zrobie fajne bombki na choinkę

Gość myslisz ze on ma tam w ogole
jakis skarb?jakos waptie

Gość Pinkaaa
Jak ja dobrze znam ten ból... :( Od kilku miesięcy spotykam się z facetem,który też był w kilku związkach.Na razie dowiedziałam się o 3,z iloma ogólnie spał to nie wiem.W dodatku te ex były po 8-7 lat młodsze od niego. Nie wiem co o nim myśleć -z jednej strony wydaje się rozsądnym człowiekiem,z zdrugiej strony związki z nastolatkami. Doradzcie coś-tak jak ktoś tu wyżej napisał-take it or leave it?

Och prawiczek jak mnie podnieca Twoja niedostępność 👄 heheh pa spadam na spotkanie ..z kolegą;)

Gość kajko i kokosz
Moj facet mial ok 30 kochanek przede mna, ja mialam 10 przed nim, jakos nie przyszlo mi do glowy, zeby zawracac sobie nimi glowe, pewnie polowy z nich nawet dobrze nie pamieta.