Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deska do prasowania

Best_bra potrzebna Twoja pomoc

Polecane posty

Gość deska do prasowania

chciałabym kupić sobie dopasowany stanik, tzn. taki, w którym nie będzie pusto oraz nie będzie podsuwał się pod samą brodę w momencie gdy unoszę ręce, no i oczywiście z efektem powiększającym:) Podaję moje wymiary - pod biustem 67, biust 78 (wiem, wiem porażka:( Jestem pewna, że znasz lekarstwo na ową przypadłość i może polecisz mi jakiś sklep w W-wie, który ma w ofercie cud staniki na takie deski? Z góry dziękuję:)

Jestem :) Dobrze, że podrzucacie wątki bo nie zawsze zdążę zauważyć :) Deska, ja Ci zaraz dam porażkę :> Dzwoń do Peachfield albo Dopasowanej i umów się na mierzenie co tam mają w 60D. Poza tym właśnie otwarto Lady\'s Place na Tarchominie: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=87055162 - też warto zajrzeć, bo pewnie jeszcze nie nie mają przetrzebionej rozmiarówki. I ma coś być niedługo na Wilanowie, ale wątek mi uciekł :( Jeśli nic idealnego w tych sklepach nie znajdziesz to będziemy wtedy radzić dalej :)

Gość deska do prasowania
Best, byłam w Ladys Palce i Avocado i tylko się dobiłam mierząc staniki w moim rozmiarze. Obraz nędzy i rozpaczy. Ja MUSZĘ znaleźć coś z push upem i ze sztywnymi miseczkami, bo w tych miękkich, które mierzyłam, szkoda gadać. Połączenia sztywnych miseczek i z push upem nie znalazałam nawet w necie.Wybór w moim rozmiarze w ogóle niestety jest niewielki ...Zaniedługo wybieram się do Peachfield, to moja ostatnia nadzieja ( bo sklepu Dopasowana nie ma w W-wie, prawda? znalazałam ją tylko na allegro) i chciałabym od razu spytać czy jest jakaś alternatywa dla 60D? Tzn. czy jak nie będzie nic w ofercie, to czy np.65D też wchodzi w grę, czy już lepiej np. 65C. W necie znalazłam oferty usztywnianych 65D i push upów 60D . I jeszce jedno - lepszy efekt wizualny dają staniki z usztywnionymi miseczkami czy z push upem?Bo rozumiem, że to dwie odrębne kwestie. Będę wdzięczna za pomoc:)

Jak z puszapem czy usztywniane to zdecydowanie La Senza, bo staniki są ponoć całkiem ściśliwe i w dodatku małomiseczkowe, więc 65B(30B) czy nawet 65C(30C) możesz z powodzeniem próbować. Wybór jest naprawdę spory, i na stronie sklepu, i na ebauy (za grosze!). Na Balkonetce jest artykuł o stanikach La Senzy: http://balkonetka.pl/2008/10/15/ale-ja-naprawde-mam-strasznie-maly-biust/ A więcej informacji znajdziesz na Lobby Małobiuściastych w wątku producenckim. Sama czekam na dostawę więc za kilkanaście dni będę mogła się konkretniej wypowiadać o tej marce. Dopasowana działa jak Peachfield - sklepu stacjonarnego nie ma, ale można się umawiać na indywidualne mierzenie - adres, tel., nr. GG na stronie sklepu :)

Gość deska do prasowania
Bardziej oświecona rozpoczynam kolejny etap poszukiwań. Dzięki Best, pomogłaś mi:) pozdrawiam!