Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba

NIC nie dostałam...

Polecane posty

Gość carramba

W nowym zwiazku przeważnie każdy się stara i pierwsze prezenty łatwo kupić, gorzej z następnymi bo nie wiadomo co wymyśleć. A u mnie... O imieninach nie pamiętał, nie wiedział (?) byliśmy ze sobą 6 m-cy... :( Na święta nie dostałam nic, jakoś się nie widzieliśmy dłużej i tak wyszło... na urodziny (po roku znajomości) dopytywał co mi kupić a w końcu dostałam bukiet czerwonych róż (pięknych co prawde :P) Nadchodza następne imieniny, ciekawe czy bedzie wiedziła :( Jak to jest? faceci nie przywiązują do tego wagi??? Dodam, że ja oczywiście kuiłam mu prezent na imieniny, urodziny... starałam się, wyszukiwałam, wymyślłam, był zaskoczony pomysłem i zadowolony.

Raz rozmawiałam o tym z moim przyjacielem (nie, nie jest gejem :P) i powiedział mi, że nie ma głowy do tego typu dat i zdarzyło mu się zapomnieć o urodzinach mamy ;)

Gość carramba
MR Hyde Dziękuje :) ;)

no niestety nie przywiazuja do tego takiej wagi,jak my...choc powiem ci,ze warto czasem wspomniec co bys chciala...ja tak czasem napomkne i zawsze to dostane...a jak on ma cos wymyslic,to pozal sie boze,zaweze trafi jak kula w plot

Gość carramba
oj wiem :O i nic mu nie mówiłam ale to chyba normalne ze przynajmniej na poczatku kazdy się stra! Ja jakoś dowiedziałam się kiedu ma imieniny urodziny żeby mu zrobić miła niespodzianke

Gość carramba
Ale głupio mi było powoedziec :O co miałam zapytac za ile?? bo równie cieszyłabym się z małej błyskotki, kolczyki (niewiele kosztują), nawet gatek (stringi)... zadna filozofia zrobić prezent. CHodziło mi jedynie o GEST!!

Gość Don Antonio
glowe dam, ze jakbys dostala te kolczyki, oficjalnie skakalabys z radosci, ale zalozylabys tu temat- dostalam kolczyki od faceta, ale sa koszmarne takie/śmakie/owakie, czy on nie ma gustu? dlaczego on nie wie ktore mi sie podobaja???????????????? nie jest jasnowidzem?????? jak to mozliwe?????? biedny moj los:o

Gość carramba
kazdy sądzi wg siebie :) nie jestem 16 latką i nie założyłabym topiku z takiegoidiotycznego powodu :P Wiesz, jestem taka że ciesze się z małych rzeczy ;)

Gość Ranyyy
mój facet pamięta... nawet dzień pierwszego spotkania, każdego roku ma w tym dniu w kieszeni batonik, który wtedy uratował mi życie... bo byłam bardzo głodna, a spotkaliśmy się daleko od cywilizacji...

Gość carramba
On tez pamiętał o rocznicy :) ale że mam imieniny to już nie :O ciut przykro mi było ale co...?

Gość Don Antonio
wlasnie widac jak potrafisz sie cieszyc z malych rzeczy to dlatego pisalas o czerwonych rozach z takim wyrzutem???:o no jasne,bylabys usatysfakcjonowana gdyby do roz dolaczyl dwulitrowa Alfe 147, oczywiscie nowke:o

Gość gllllllllllllllllpopo
ranyyyyyyy to gdzie siespotkaliscie i jak to sie stalo, ze zagadalas o batona, zazdroszcze :(

Gość carramba
ale jestes prymitywna... róże sa prezentem, owszem i jestem zadowolona z tego prezentu Tylko on wczesniej pytał co chce dostać (na poczatku związku już nie ma pomysłu na prezent). A jak nie powiedziałam konkretnie, tylko wymijająco, "że kobiecie łatwo coś kupić, ze coś małego pod ubranie, ze lubie kolczyki, ze moze cos smiesznego do spania -pizamke...." czyli rozumiem nie chciało mu się szukać czaisz??

Gość rrrrrrr
hmm,,,,,

Gość carramba
olać to? w sumie co mi po prezentach