Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkooooooo

prezerwatywa -

Polecane posty

Gość kilkooooooo

hey! Chce stosować prezerwatywy jako jedyny środek antykocepcji..Czy ktos z Was tez tak robi? Czy ktos sie zawiódł? I jak wcześnie Wasz partner je zaklada? Od razu czy dopiero "pod koniec", Pozwalacie sobie na zabawe przed zalozeniem jej? Prosze potraktowac ten wpis powaznie:P

Założenie prezerwatywy na sam koniec jest pozbawione sensu, bo równie dobrze można stosować stosunek przerywany i skuteczność obu metod będzie taka sama, a jak wiadomo metoda przerywana, to metoda jak najbardziej zawodna.:P Nas prezerwatywy zawodziły, bo mój partner jest po pierwsze zbyt hojnie obdarzony przez naturę, a po drugie gumki ciągle pękały, mimo że już mieliśmy wprawę w zakładaniu. Ale mimo wszystko znam naprawdę bardzo wiele par, które stosują tylko tę metodę antykoncepcji i żadna z tych par nie wpadła. Jeżeli gumka nie pęknie, nie zsunie się, ani nie będzie przeterminowana ani uszkodzona, to nie ma możliwości wpadki.

Gość mróz
a mi 3 razy już pękła i nie obyło się bez postinoru

Gość kilkooooooo
czyli od samego pocztku powiniismy miec zalozana gumke?

Gość Noctua
Popieram przedmówczynie.Od siebie dodam tylko, że jeżeli jesteś poczatkująca w sprawach seksu to radziłabym inne zabezpieczenie do czasu kiedy nabierzecie wprawy w stosowaniu gumek.

kilkooooooo tak, od samego początku, kiedy tylko partner wprowadzi członek do pochwy.

Gość kilkooooooo
a jest ktos kto stosuje tylko takeoi metody?

Gość Noctua
Ja najpierw brałam tabletki, potem dwa lata prezerwatywy-dzieci nie mam.Teraz znów tabletki ze względów zdrowotnych.

Gość esophagus
nie ma to jak seksik z rana.. A w ogole.. zauwazylam ze moj facet lubi sie kochac . jak juz zasne, tzn.ja sobie spie, a za chwile budzi mnie swoimi pocalunkami, itp. Tylko nie iwem co w tym wspanialego, bo zazwyczja jestem tak zapsana ze cala prace musi on "zrobic"

Gość kliktka
no i znowu o prezerwatywach sie rozmawia.. polecam rajstopy z lycry:P