Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje siee

to prawda ze po porodzie pochwa jest LUZNA?

Polecane posty

Gość boje siee

Gość boje siee
naprawde? bo naczytalam sie na forum ze jest juz luzniejsza a ja mam dopiero 21 lat

Gość boje siee
naprawde? bo naczytalam sie na forum ze jest juz luzniejsza a ja mam dopiero 21 lat i boje sie bo dziewczyny tu piszą ze związki im sie porozpadaly:(

Gość uuuupppp
Tak, jest luźniejsza i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej ! Tu wszystkie kobiety wmawiają sobie, że jest tak jak przed porodem a to bzdura !!! Aha...jestem kobietą i mamą 3- letniego chłopca.

Gość skoro
związki rozpadły sie z powodu luźnej pochwy po porodzie, to co to za związki??? jeśli zależy facetom tylko na ciasnej cip..e ..............

No tak związki budowane na ciasności pochwy na pewno są najlepsze- co za fundamenty:P A pochwa to mięśnie- może nie wrócić do dokładnie tego samego stanu co przed porodem, ale też bez przesady- nie robi się wiadro od razu. Ja przy pierwszym porodzie byłam nacięta i możliwe, że to w wyniku szycia po porodzie byłam ciaśniejsza niż przed. I nikt mi nie wmówi, że to niemożliwe, bo wiem co czułam i czuję a mojemu mężowi operacji powiększania przyrodzenia nie fundowałam:P

Gość moja żona ma taką
jaką miała przed porodem. Bzdura, że po porodzie się zmienia.

mi tez nikt nie wmowi ze po porodzie pochwa sie zmienia! ja rodzilam 2x, w obu przypadkach nie bylam cieta po pierwszym porodzie nie wspolzylam rowno 6 tygodni, a po tym czasie wszystko doszlo do stanu sprzed ciazy , wyglada zewnatrzny, jak i odczucia balam sie ze po drugim porodzie moze sie cos zmienic, zaczelismy wspolzyc 2 tygodnie po porodzie i ja czulam sie troche inaczej, ale moze wina tego ze nie czekalismy tych 6 tygodni, mimo ze ja 2 tyg po porodzie juz wogole nie plamilam po 2 miesiacach (troche cwiczylam miesnie) wydaje mi sie ze wszystko jest juz normalnie nadal cwicze jak mi sie przypomni i moze troche jest w tym zaslugi emi moja szwagierka miala tak samo ;)

Evi- ja ci już dawno chciałam powiedzieć, że twoja córeczka ma piękne imię- takie jak ja:) hehe Ja tak mało Emilek znam.... A co do tematu to powiem tak- mówi się, że racja jest jak dupa, każdy ma swoją. I z pochwą jest pewnie tak samo. Zwróćcie uwagę, że każda z nas wszystko inaczej przeżyła i inaczej różne części ciała wyglądają po porodzie. Są kobiety, które chudną po ciąży raz dwa, chociaż przytyły 30 kg, i takie które nie mogą 5 kg zrzucić. Pewnie tak samo jest z pochwą- generalizacja jest bez sensu. I każdy ma rację:P

Gość achakacha
A ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia ze niestety robi sie luzna.Mam 23 lata i roczne dziecko.Jestem 2 tygodnie po operacji zwezania pochwy

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość up......

Gość niki kiki
ja jestem rownie 4tyg po porodzie bez nacinania 4kg chlopca. bardzo sie balam ze bede luzna a przezylam mile zaskoczenie.zarowno maz jak i ja stwierdzilismy ze pochwa jest ciasna.jak to mozliwe?mam nadzieje ze to sie niezmieni

Gość opopop111
Matko wystarczyło wpisać hasło w wyszukiwarkę i pokażą Ci się setki topików z tym samym pytaniem. Ile razy można poruszać ten sam temat, rzygać się chce normalnie. Powiem Ci, że wszystkie te co piszą, że są luźniejsze po porodzie były na pewno luźne i przed, chyba, że minęło 10-20 lat od porodu wiec tu już nie ma się co dziwić - natury nie oszukasz. Przecież to kretynizm pytać o coś takiego a skrajny odpowiadać, że tak . Urodziłam trójkę dzieci sn i moja pochwa ma się dobrze.

Gość olek w kozietul
kazda sie rozciaga

Gość luziuoooooo
Tak, wygląda jak wiadro

Gość oppppppp
Mit !!

Gość luziuoooooo
jaki znowu mit??

Gość bronkowita
wsadzam penisa w taka pochwe, a tam luzno .

Gość ja nie zauwazylam i mysle
to zalezy od tego, jakie sie ma miesnie itd , to indywidualne. Tak jak niektore kobiety z wiekiem nie trzymaja moczu, niezaleznie od tego, czy rodziły czy nie. U facetow tez ponic z wiekiem zwieracze szwankuja , chociaz nie rodzili. Jakby miala byc luzna , to czy tak, zeby dziecko mozna bylo wsadzic?! no ludzie... To tak samo, jak brzuch po porodzie - przeciez na oko na ogol nie wiesz na plazy, ktora rodzila, ktora nie, a brzuch sie przeciez rozciagał. Jak kto ma tendecje do flaczenia to mu sie pewnie rozciaga pochwa i wszystko inne, ale przeciez nie kazdemu. Albo zmarszczki po chudnieciu - jeden ma , inny nie. A ze ktoras pisze, ze jej sie rozciagnela, to JEJ, ale nie wszystkim

Gość Ssij bobrensa ziomens

zdaje mi się, że tak ale i tak rzygam ci na pochwe