Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feszoowa

Musze za niego płacić, nawet nie zrobił matury...

Polecane posty

Gość feszoowa

Jestem z moim facetem od 7 lat. Poznaliśmy się, kiedy mieliśmy po 16 lat (pierwsza technikum). Od razu zaczął mi się podobać... Kochałam go. Aż chyba nawet za bardzo, bo zaczęłam robić mu dzikie awantury o wszystko (nawet oto, że musi się uczyć) i kazałam mu przyjeżdżać. Właściwie to był na każde moje zawołanie. Tak go sobie wytresowałam. Aż w końcu w drugiej klasie został nieklasyfikowany, bo nie chodził do szkoły (z mojej winy, zwykle miał do późna lekcje, a ja skończyłam zawodówkę i miałam tak do 12.00 lekcje). Następnie nie zdał kolejno matury (nie poszedł na język obcy, bo specjalnie mu wyłączyłam budzik, żeby jak najdłużej ze mną siedział w domu, bo się bałam sama - spaliśmy u mojej babci, która wyjechała do senatorium), a potem egzaminu zawodowego. Teraz jest nikim. Ja chociaż mam jako tako prace. A go nie mogę zmusić, aby się wziął za siebie. :o Mógłby iść do liceum dla dorosłych i przystąpić ponownie do matury. Nie mieszkamy razem, ale ciągle ja za niego muszę płacić i mnie to męczy. :o Co mogę zrobić, żeby go namówić do pracy?

Gość dsfdsfsf
Tepa pizda

Gość pivonka
dla mnie ty jestes pierdolona szmata i kurwa i zdania nie zmienie!! specjalnie mu budzik dziwko wylaczylas zeby nie poszedl i w ogole te wyrzuty do niego jestes huja warta zycze ci utrzymywania go do konca zycia powodzenia kurwo!!

Gość feszoowa
ej ale kulturalnie, ja proszę o rady a nie o wyzywanie :o

Gość -----m---------
jesli to nie jest podszyw... to jestes wyjatkowo perfidna, jak moglas drugiej osobie zniszczyc zycie, mam nadzieje, ze bedziesz go utrzymywac do konca zycia

Gość ja pierdykam
narobilas bigosu, to teraz go jedz!

Gość pivonka
nie wyzywam cie tylko nazywam cie po imieniu po huj tak robilas?? zastanow sie jestes podla powinien cie ktos potraktowac tak jak ty swojego chlopaka dziwko za to co mu zrobilas powinnas juz nie zyc!!

Gość feszoowa
Jaki podszyw? :o Dlaczego mi źle życzycie? Miałam kiedyś problemy, potrzebowałam bliskości... Nie mam rodziców, okropnie się czułam...

Gość dlldldldld
Życzę ci żebyś jak najszybciej zaszła z nim w ciążę - wtedy będziesz mieć na głowie jego i jego dziecko i może coś pojmiesz. Szczerze mówiąc naprawdę wredna z ciebie suka.

Gość pivonka
nie zwalaj teraz na to ze ty rodzicow nie masz oj biedna dziewczynka nic cie nie usprawiedliwia przed tym ze komus zycie zniszczylas jestes podla suka i juz jak ci go zal nie bylo debilu no odpowiedz teraz pokaz co potrafisz zdzialac dobrego

Gość feszoowa
Nie bój się, powiedziałam mu, że nie będziemy się kochać, bo właśnie nie chcę mieć na utrzymaniu jeszcze dziecka jakbyśmy wpadli. I nie oddam mu się dopóki nie znajdzie pracy.

Gość pivonka
nie zwalaj teraz na to ze ty rodzicow nie masz nic cie nie usprawiedliwia przed tym ze chlipakowi zycie zniszczylas biedna dziewczynka tak tak jestes huja warta debilka normalnie no odpowiedz teraz i pokaz cos dobrego od siebie kurwa

tępa, pusta, egoistyczna wariatka, szmata, idiotka, debilka ... jak mozna osobie którą sie kocha wyrządzić taka krzywdę? wyłączyłaś mu budzik świnio? to twoja wina, zjeebałaś mu życie! on powinien zniszczyc Ci twoje...

Gość feszoowa
Łatwo ci mówić... Lepiej mi doradźcie

Gość pivonka
ty idz kurwa do pracy a nie jesgo kurwa wyganiasz jaki mu los zgotowalas teraz musisz za to placic ten chlipak powinien ci takie samo albo gorsze bagno z zycia zrobic ty nie masz pojecia o milosci za to w krzywdzeniu ludzi jestes kurwa doskonala

Gość feszoowa
Weźcie się na mnie nie wyżywajcie tylko doradźcie proszę was Źle zrobiłam, ale teraz mi ciężko

Gość pivonka
kurwa lepiej napisz co dobrego zrobilas dziwie sie temu chlopakowi ze jest z toba zycze mu najwspanialszej dziewczyny pod sloncem a ciebie niech w dupe kopnie bo ty sie do zycia z ludzmi nie nadajesz kurwa wezx sie lecz na glowe kobieto pojebana ty jestes

to ze nie masz rodzicow to nie znaczy ze musisz marnowac zycie komus blisiem, piszesz ze kochalas go, widac ze nie bardzo koro takie swinstwa mu zrobilas i to nie raz...! Jeali chlopak byl by madrzejszt opnl byc ie w zadek i nie wiazal sie z taka pinda jak ty...! a teraz narzekasz ze za niego placisz?? obieto jestes alosna do granic mozliwosci!!! Twoja głupota az boli. Cieszysz sie z tego? powiino ci byc gluppio. Ciekawe czy Twoj chlopak o tym wie... bo watpie... kazdy ma problemy nie Ty jedna i kazdy sobie radzi... a ty zmarnowalas zycie drugiemu czlowiekowi, dzieki tobie nie zdal matury i to tylko Twoja wina i nie dziw sie ze teraz tak ostra Ciebie krytukuja bo na to zasluzylas, prawda boli. i nie chci by ktos ci zycie spierdolil tak jak Ty wlasnie o zrobilas, gratuluje...;/

Gość feszoowa
dużo zrobiłam dobrego dla niego, m.in. pomogłam mu wyjść z nałogu! i kochamy się, to co było nie jest już ważne...

mamy Ci jeszcze doradzać? jesteś poprostu kretynką, egoistyczną swinią. Co z tego ze nie masz rodziców? To nie ma nic wspólnego z tym co robiłaś. Osierocone osoby doceniaja milosc innych i są dla nich dobre a ty zahcowujesz się jak rozpieszczona jedynaczka

Gość feszoowa
Bo jestem jedynaczką, ale nie rozpieszczoną! Ja was proszę o radę, a wy co...

Gość pivonka
ciekawe kurwa z jakiego nalogu chyba byl on dla ciebie za dobry i nie pierdol ze ty mu pomoglas chcial wyjsc z nalogu to wyszedl ty nie masz tu nic do gadania i jeszcze piszesz ze ty taka dobra jestes chlopak sam dal se rade i nie pierdol

Gość ja pierdykam
ooo..! wybawilas go z nalogu, do ktorego najpierw sama go wpedzilas... taaak, jestes aniolem! :-0

obys byla nieplodna, bo jeszcze jak dziecku zniszczysz zycie.... ubezpiecz sie wysoko- przepisz ubezpieczenie na niego i SZNUR! idz i odwdziecz sie za zniszczenie zycia facetowi. SUKA!

pomoglas wysjc mu znalogu? nie sadze skoro dzieki Tobie ie doszedl do matury! mogl by zdac nia, uczyc sie dalej, abo miec lepsze perspektywy na przyszlosc a nie nazekasz ze za niego placisz! zal mi Ciebie... naprawde... Ty nie kochasz swojego chlopaka ty go tylko wykorzystujesz... nie wiesz co to milosc, jak bys wiedziala to chciala bys dla swojego mezczyzny to co najlepsze, pozwolila bys mu zdac mature! a teraz sie zalisz...

a my nie chcemy Ci dawać rad !! wyypieerdalaj w podskokach bo śmierdzi tu egoizmem ... żałujesz tego co zrobiłaś? Twoj facet wie jak zjebałaś mu zycie? Trzeba było koorva wcześniej myśleć co wyprawiasz a nie teraz wypłakiwac się ze musisz za niego placić. taka jestes mądra to SAMA znajdź mu pracę

sam fakt ze konczylaś zawodówkę świadczy o twoim poziomie ...