Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feszoowa

Musze za niego płacić, nawet nie zrobił matury...

Polecane posty

Gość Pacanizm do potęgi
Bu ha ha ludzie to WY JESTEŚCIE PO[PIERDOLENI Przeczytajcie co z was wychodzi DNO DNO DNO !!! Jestescie siebie warci, idioci w w kupe wzieci. Chlopak sam zmarnowal sobie zycie, gdyby mu zalezalo na szkole to by ja skonczyl, watpie ze to jest w ogole prawda ale jesli tak to nie dziewczyna zmarnowala mu zycie a on sam sobie. Imbecyle, czytac was sie nie da. W glowie sie nie miesci wasza glupota i zepsucie.

Gość feszoowa
Zawodówka to szkoła jak szkoła, po której się coś chociaż ma :o Pomogłam, pił non stop i trochę ćpał. :o Teraz sięga po alkohol tylko na okazjach... I przestańcie się na mnie wyżywać!

Gość S e natorium

Gość pivonka
wypierdalaj kazdy ma w tym kraju wolnosc slowa i mam prawo oceniac dla mnie ta panna jest zjebana i koniec zjebala zycie chlopakowi najpierw dokladnie przeczytaj co pisala a potem sie odzywaj

Ann a i cała reszta jeszcze niższy poziom prezentujecie, faktycznie jesteście siebie warci z autorką :) Chłopak sama jest sobie winny a dziewczyna jest niepoważna, nic więcej. Psycholog i psychoterapia i będą z was ludzie. Młodzi jesteście, możecie zrobić maturę, studia, na dziecko też jest sporo czasu. Topik zamknąć po aż razi tu prostactwo i głupota.

Gość cossss
Jakbyś panna sama skończyła coś więcej niż zawodówkę to może być się nie kompromitowała "senatorium"

o sytuacji faceta obecnej nie wypowiadałam się. krytykowałam autorkę za to co zrobiła :O Dobraliście sie poprostu idealnie ... dwaj przegrańcy

Gość feszoowa
Ale wy jesteście durni... Już szukacie okazji to przywalenia się? :o Była w Senatorium Uzdrowiskowym Bałtyk, o ile się nie mylę... :o Jeździ tam co rok. Lepiej? Adres też podać?

Gość Pacanizm do potęgi
Skończcie ze sobą, zrobicie najwięcej dla tego świata, bo takich idiotów nie potrzeba tutaj! Zawodówka to nie ujma. Dziewczyna prowokuje i ma was w garści- powinniście się siebie wstydzić, totalna ułomność i nawet studia w niczym nie pomogą. Kretyni dający się nabrać a przez to pokazują ile są warci, prostactwo i dno.

Gość feszoowa
Dobra, ostatni post ma rację . To była tylko prowokacja. I to słaba, jak dla mnie. Daliście się nabrać piętnastolatce. No cóż, brawo. Pokazaliście swój niezwykle wysoki poziom. Pozdrawiam, 🖐️

Gość cossss
Matolico, to jest sAnatorium, boszsss ty tego naprawdę nie wiesz....

jasne ;) kiedy juz zostalas wysmiana i zjechana nie masz nic innego do powiedzenia

Gość feszoowa
Czyż to nie śmieszne, że kilkanaście ludzi 'o jakże wysokim poziomie inteligencji' dało się wkręcić w taką bajeczkę? ;) Och, gratulejszyn. ;) No, ale dobrze mi się wymyślało. :)

Gość feszoowa
ale wy beznadziejni jesteście :O nie ma sensu szukać tu pomocy. Kocham mojego faceta, wyciągnęłam go z nałogu powinien mi byc wdzięczny

Gość feszoowa
wyżej podszyw ;) To była TYLKO prowokacja. Nudziło mi się, choroba mi nie służy.

Gość feszoowa
:O:O na mnie już czas :O to żenada żeby sie podszywać