Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka75kg

głodówka 30dniowa

Polecane posty

Gość bunia wasza
Lolitka ja zaczynam z Toba od jutra!

Gość bolejacaaaaa
dziewczyny mozna sie dołaczyc do was bo sama to nie wiem czy dam rade

Gość coza głupia
ja nie wiem po co wy chcecie schudnac według mnie facetom podobaja sie puszyste dziewczyny nie uwazam was za grube tylko lekko przy kosci

Gość gwarantuję ci
że jeśli wytrzymasz miesiąc na głodówce to za rok o tej porze na bank twoja waga pokaże +100 kg. Powodzenia.

Gość no to jak kobietki
w najblizszym czasie robimy szturm na lodówke? :classic_cool:

Gość porcelanka_lalka
spokojnie i tak nie wytrzyma :) tzn moim zdaniem powiennas zabrac sie za taka diete wlansie warzywno-owocowa bo sie chudnei szybko i przyjemnie... przemysl bo naapwde warto poszperaj na necie przepisow na surowki moja mam schudla na takiej diecie w ciagu 8 tyg 17kg az sie sama bala ze za szybko , i jak dotad nie przytyla a np jedzac surowke z kapusty marchwii jablka pokropiona cytryna wiecej spalisz przy trawieniu niz ona w sobie zawiera, nie mow ze glodowka to jets dieta ostatniej szansy owszem jakbys miala ponad 100kg to dla oczyszczenia sama nei mam njic przeciw glodowka stosuje je ale taka typu noc-dzien-noc POCWICZ RUSZAJ SIE OGRANICZ wegle i cukry a napwde w przyjemny i szybki sposob schudniesz... ja sama stosowalam dluzsze glowodki i wiem ze sie napawde koncza tragicznie, ale TO JEST TWOJE ZYCIE -TWOJA WAGA. sama wiem ze jak sie nei sprobuje sie nei przekona, czlwoiek jest osoba uczaca sie na bledach ja sugeruje zrobic znacznie krotsza ta glodowka taka przed konkretnym odchudzaniem, moze w czasie diety oprocz cwiczen ,jedzenia (diet) pij duzo zielonej czerwoje herbaty, odwiedz saune,solarium, stozuj kosmetyki, np piling kawowy i owin folia albo balsam rozgrzewajacy, zobaczysz ze jak wbijesz sie w rytm to SAMA POKOCHASZ ODCHUDZANIE :) a tak w skrocie zycze Ci z calego serducha zebys byla szcesliwa, jezeli utrata wagi Ci w tym pomoze daz do tego... bo napawde zycie ejst inne jak jest sie szczesliwszym... a sa rozne definicje szczescia pozdrawiam serdecznie :)

Gość porcelanka_lalka
sorry za byki i literowki :))

Gość iiiqbu4iu4
lolitaka-mam wrażenie ze nie wytrzymasz 30 dni, rzucisz się przed ich upływem na jedzenie. Moze wyznacz sobie cel 14 dni głodówki, a później dieta opierajaca sie na warzywach, będziesz dalej chudnąc i powoli wyjdziesz z głodówki i mniejsze ryzyko jojo bedzie. Super że wziełas sie za siebie przy 75 kg a nie jak niektóre przy 100. Pamiętaj o witaminach i pij herbatki ziołowe-skrzyp polny, pokrzywa, zielona herbata żeby Twój organizm za bardzo nie ucierpial. Życze powodzenia.

Gość iiiqbu4iu4
pozatym 75 kg przy Twoim wzroscie to nie jest tak duzo. Zastanów czy opłaca sie tak męczyć. może lepiej będzie przejść diete chociaż 800 kalorii, tez duzo schudniesz, a to jest na pewno zdrowsze od głodówki

czesc wszystkim wiem czem jest efekt jojo jak niektórzy pisza ze za rok bede wazyc 100 kilo to sie myla jak wczesniej pisałam nie jadłam przed głodówke pieczywa ani ziemniaków co zastapiłam owocami jesli po głodówce bede pilnowac diety to czemu mam przytyc?? nie rozumie tego

porcelanowa lalko ja jestem praktycznie ciagle w ruchu i pije zielona cherbatr oczywiscie bez cukru jak na razie czuje sie dobrze nie mam zadnych zawrotów głowy czy omdlen wiec mysle ze pójdzie ok

Gość taki jedenn chłopak
a ja ja popieram bo widze ze dziewczyna ma silna wole walki i jesli mówi ze kontroluje to co robi to widocznie tak jest i w sumie ma racje ze chce schudnac bo badzmy szcerzy kto obejzy sie za laska co wazy 75 kg?

Gość porcelanka_lalka
to dobrze ze jest wsyztsko wporzdaku. napisz za jakis czas jak z waga bo jestem bardzo ciekawa :)) powodzenia i pozdrawiam

hihi dzisiaj sobie troche pobiegałam przy załatwianiu róznych spraw i juz jest 73kg!! jeszcze tylko 13

Gość sprawdx swoją wagę
za godzine - moze znów bedzie kilo w dół. hahahahahha! :P

Gość gwarantuję ci
że nie masz pojęcia, czym jest efekt jojo. Gdybyś miała minimalną wiedzę na temat żywienia czy odchudzania, to nawet przez myśl by ci nie przeszło, żeby robić miesięczną głodówkę. Tak więc z niecierpliwością oczekuję Twojej relacji z ważenia za rok.

to fakt. nawet jak malutko napoczatku bedziesz jadła i same zdrowe rzeczy po głodówce to i tak kilogramy ci przybeda i do z nadwiazka:) nawet na tym nie zapanujesz. w ciagu jednego dnia moze ci nawet przybyc 2 kg!!!!!!!!!! kobieto naprawde nie warto... a co do wczesniejszego stwierdzenia to każda dieta jest zdrowa jeżeli jest dobrze skomponowana. bo dieta nie oznacza jak najszybszego dochudzania sie i wyelminowania jak najwiecej produktów tylko na zdrowym odżywianiu się bez żadnych głupot!! troche pomyliłyście stwierdzenia...

Gość bziumi_dummi
i jak padlas?? bo nic nei piszesz?? hmmm

ja przez 21 dni schudłam 3 kg i sie bardzo ciesze bo jeszcze konca nie widze, nie mam ochoty jeść a odżywiam sie zdrowo, czasem za mało ale lepiej zjesc czasem 800 kcal samych zdrowych rzeczy niz 3000 kcal samych tłustych rzeczy i słodkosci oczywiscie chciałabym z 1200 dziennie ale wtedy musiałabym objadac np zjadłam wczoraj kromeczke ciemną razową z błonnikiem, i serkiem papryczkowym na obiad ziemniaczki z szpinakiemi czosnkiem (po tym byłam najedzona do samego wieczoru) a szpinak dobrze zrobiony - smakuje :) a wieczorem 3 jajka złyzką majonezu :) wydaje się ze niby mało owoców ale jak rzeczytałam ile szpinak ma witamin to myśle ze styknie :P

nie padłam napisze ostatniego listopada bo codziennie pisac nie mam czasu w tym momencie po trzecim dniu głodówki jest dwa kilo mniej

Gość ale tylko wody i mięśni
a tłuszczyk ma się świetnie!:)

Gość gość Ana
Witam, Przyłączam się.Od 15.09.2014 przez 30 dni nie jem nic. Piję tylko wodę mineralną bez gazu. Ana

Gość gość
i jakie macie efekty 30 dni ?