Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann89

banalne a jednak !!

Polecane posty

Gość ann89

od dzis zaczynam diete ...BRZMI BANALNIE jak kazdy inny post.ale to nie bedzie taka zwykla dieta TO BEDZIE MOJA OSTATNIA !! nareszcie chce schudnac dzis waze 122kg przy 178cm.do swiat chce schudnac 15kg.nie wiem czy to madre czy nie ale WIEM ZE MI SIE UDA.dieta bedzie polegala na piciu koktajli ,sokow ,wody z cytryno i mieto :D duzo owocow warzyw zadnych slodyczy !! na kafeteriSZUKAM WSPARCIA dziewcZyny ktora pomoze mi przetrwac te najtrudniejsze dnI WIEC KTO ZE MNA??

Gość ann89
Mam 19lat .do kwietnia chce wazych 80kg !!wtedy z nowa waga bede piekno 20lako

Gość Aniołeczek bez skrzydeł
Mogę się dołączyć? Mam 170cm, 54 kg -> dążę do 49 kg.

Gość ann89
pewnie ze mozesz:D stosowalas juz jakies diety?? i jaka diete teraz planujesz :)??

Gość anna magdalena
ja juz zaczelam..zero slodyczy;P zero alkoholu do samych swiat;)lekkie posilki i nie jedzenie po 18.00 jutro zapisuje sie na silownie;) mam 166 waze 65 kg..(niestety w ciagu 2 miesiecy przytylam 7 kg;/) i wszystko przez te diety cud!!!takze dzisiaj jem normalnie..tyle ze lzej..i staram sie jesc 5 posilkow a nie glodzic sie..

ja wlasnie od dzisiaj zaczelam dietke warzywno owocowa + troszke produktow mlecznuch a pozniej wprowadze troszke miesa gotowanego... do wczoraj bylam na diecie jogurtowej tzn mozna ja nazwac w moim przypadku dieta maslankowa gdyz pilam tylko maslanke ale poprostu juz na nia nie moge patrzec a warzywka sa poprostu swietne:) a wiec moge dolaczyc:P chcialabym schudnac do 70 kg:/ nie weim czy mi sie uda bo juz strasznie wolno chydne ale postaram sie.. tez nie chce jesc slodyczy... mam 170 cm wzrostu, 17 lat:) pozdrawiam:*

ja!!! :)) moj cel do sylwestra 9 kg ;] waze 79 przy 173 cm wzrostu. teraz kolej na diete jogurtowa ;]

Gość ann89
ja planuje rowniez pic jogurty kefiry .boje sie tylko ze znow rzuce to wszytsko w diabli i zostane znow puszysto ANN ;(

Hej dziewczyny! Juz od długiego czasu zastanawiam sie nad odchudzaniem, ale jakoś nie miałam do tej pory motywacji, jednak teraz postanowiłam: MUSZE SCHUDNĄĆ!!! Nie ważę dużo jak na swój wzrost, ale całe życie byłam szczuplutka, a podczas dwóch miesięcy pobtu w Niemczech przytyłam około 8-9 kilo :/ i starsznie czuję się ze swoim ciałem. Do Polski wróciłam w połowie sierpnia, od tego czasu ciągle tyję, w ciągu pół roku z wagi 48 kg przytyłam do 61. Mam zamiar zacząć od jutra, jeszcze nie wiem jak dokładnie bedą wygladały moje posiki, ale napewno mam zamiar wyeliminować pokarmy smazone na tłuszczu, fast foody i słodycze, które jadam pratycznie codziennie. A poza tym ćwiczenia: brzuszki, bieganie i jazda na rowerze... Mam nadzieję, że pomozecie mi wytrwać. Licze na wasze porady. Kamila

Gość xyz89
to i ja sie dolacze ja rowniez przytylam od wakacji 7kg zgrozo siedze w domu nic nie robie tylko sie obzeram to straszne robie sie coraz grubsza zle mi bardzo z tym odbija sie to na moim humorze zachowaniu pragne zeszczuplec dieta zawsze planowana od jutra i od jutra .... a dzisiaj pierwszy dzien diety za mna zjedzone 10 trojkacik serka topionego 12 jedna kromka chleba ciemnego jajecznica z jednego jajka na oliwie z oliwek pomidor 12 jablko 16 pol kostki twarogu chudnego 3 lyzki jogurtu naturalnego i 3 lyzki dzemu domowej roboty dzisiaj planuje juz nie jesc nic mialam stosowac diete amerykanska ale zrezygnowalam teraz orzez 4 dni zamierzam jesc o 10 koktajl z malego jogurtu naturalnego jednego banana i soku z cytryny 12 mala grahamke z czyms co lubie o 14 jablko i o 16 twarozek jaki opisalam powyzej moj wzrost 165 waga 63 cel 47 a do swiat oragne osiagnac 55 kg tym razem musi sie nam udac zaraz swieta sylwester trzeba pokazac sie z lepsza figura mam nadzieje ze topik nie upadnie

Nie upadnie - bynajmniej ja tu będę cały czas... Tym razem dotrwam do końca i się nie poddam :) Juz jutro zaczynam