Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 codziennie dostaję wiadomości od osób których nie znam obrabiających dupy moim znajomym :O dziś otrzymałam od jakiejś Karoliny P. informację o moim znajomym który prowadzi sklep i rzekomo nie płaci pracownikom, w tym tej pani nie wiem co o tym myśleć, żenada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znudzona blondyna Napisano Listopad 17, 2008 nie mam nawet konta na tym badziestwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z wąsem pod nosem Napisano Listopad 17, 2008 wyczuwają od Ciebie pozytywne wibracje, nie masz wyjścia musisz pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Listopad 17, 2008 Luśka to co TY masz za znajomych??? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 dziś również napisał do mnie chłopak z zimowiska sprzed 25 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Listopad 17, 2008 to na NK sa tez pszczólki.... ale je zadeptaja. bo zawsze tak kończy ten co donosi. a te pszczólki bynajmniej nie miodek donosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 :D ludziom się nudzi zresztą co mnie to obchodzi? ale skopiowałam i wkleiłam adresatowi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Listopad 17, 2008 czyli Lusia ześ sie zapisała do bandy tkzw. łańcucha\" ludzi dobrej woli\".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 czy miałam to zignorować??? ja wolałabym wiedzieć kto i w jaki sposób mnie szykanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość toć norma Napisano Listopad 17, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 ktoś z was też takie dostaje? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Listopad 17, 2008 nie rusz Lusi .... bo zginiesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 17, 2008 :D józiu no co Ty...? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach