Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

głupio się czuje

Polecane posty

byłam nieuczciwa co do pani nauczycielki. pisałam dzisiaj spr. i spisałam wszyyyystkie odpowiedzi.nigdy tego nie robie i teraz wydaje mi się że ona to widziała zaraz mnie wyrzuty sumienia zamęczą.. wiem że jestem głupia i się przejmuje:(

jak widziala,to pale dostaniesz i po sprawie,a jak nie widziala,to fana ocene...trzeba sobie radzic ,poza tym nie jestes ani pierwsza ani ostatnia ktora sciagala

Gość majson92
Hejka jestem nowy na forum mam prośbę. Kto moglby napisac mi wypracowanie mi z polaka na taki temat: "Śmiertelnika tu żadnego zwać szczęśliwym nie należy"."Aż bez cierpień i bez klęski krańców zycia nie przebieży" Są to cytaty z Krola Edypa Sofoklesa . Mam odwołać sie do utworów literackich. KTO MI TO ZROBI ZAPŁACE POCZTĄ ALBO PRZEZ BANK ( od 10zł do 20zł ). Kto zainteresowany moje gg: 5018726

Gość ciocia dobrarada
no wlasnie...a jesli to cie uspokoi to wez sie naucz tego porzadnie co mialas na sprawdzianie i bedzie dobrze

majson coś bym wymyśliła ale mi się niechce walnij tam jakiegoś farmazona i po sprawie

a tak pisząc do tematu to nie mogę się uczyć od nowa tego wszystkiego bo bym chyba na nerwice umarła..

Gość alibenakiba
daj dupie spokój, udało Ci się ściągnąć to dobrze,b ędzie fajna ocena, jak by Cie chciała ukarać to już by to zrobiła. Weż se herbate zrób i nie myśl o nauczycielce. Ona o tobie nie myśli