zupka hinska 0 Napisano Listopad 17, 2008 witam dziewczyny:) ostatnio się zastanawiam czy ze mną albo z moim partnerem jest wszystko w porządku.współżyjemy ze sobą od 9 lat,przynajmniej od 6 jedynym naszym zabezpieczeniem jest stosunek przerywany nie zwracamy uwagi czy mam akurat dni płodne czy nie. .X nie kończy we mnie no ale przecież plemniki ponoc znajdują się w płynie który wydziela przed wytryskiem. Powinnam się już martwić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Listopad 17, 2008 zabezpieczenie to stosunek przerywany... bajka:P tylko pozazdroscic głupoty:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Listopad 17, 2008 pozazdrościć głupoty?? może tobie trzeba pozazdrościć czytanie tekstu bez umiejętności zrozumienia. Bo w mojej wypowiedzi nie padło ani jedno zdanie, które mogłoby sugerować ze boimy się ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Listopad 17, 2008 a że stosunek przerywane to żadne zabezpieczenie to wiem.Dlatego pytam czy powinnam sie już martwić tym,że mimo to nie zachodzę w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Listopad 17, 2008 coś ktoś jeszcze powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Listopad 17, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie taka Mała Mi Napisano Listopad 17, 2008 niekoniecznie powiadają że nei tak łatwo w tę ciążę zajść :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr.mgr.Bernard Napisano Listopad 17, 2008 Jestem dr.Adam Bernard przez to nie można zajść w ciąże nie martw sie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość y56wu5ey Napisano Listopad 17, 2008 to teraz mi powiedzcie czy mozna zajsc w ciaze w ostatni dzien okresu, partner skonczyl we mnie :\ wiem ze nie ale ja zawsze mam pecha i teraz schizuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach