Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniszczony Kłaczek

WŁOSY!

Polecane posty

Gość Zniszczony Kłaczek

mam zniszczone włosy od prostownicy - jakie są najlepsze kosmetyki żeby poprawić ich stan? jakich marek? z góry dziękuję za odpowiedzi :D :* :) ;) xD

Gość EloEloElo
też się chetnie dowiem :)

Może Wax? Na wypadanie włosów nie pomógł, ale widocznie je ożywił.

Gość kasia kasia kasia
loreal mleczko serum z serii color show

Gość cukiier
zniszczony kłaczek - a jak długo uzywałaś prostownicy i jakiej? Bo ja mam mocno kręcone włosy, uzywam prostownicy od roku... (raz na tydzień myję głowę i raz na tydzień prostuję... efekt sie utrzymuje, chyba, ze jest duża wilgoć na głowie albo pada deszcz)myslałam, ze włosy sie bardzo zniszczą ale są w super stanie... chyba nawet lepsze niz przed prostowałam.... uzywam maski matrix loreal (tej pomarańczowej) wygładzającej... jest rewelacyjna... zawsze miałam bardzo suche włosy a teraz są miękkie i nawilżone... i co dziwne końcówki są o wiele lepsze a nie podcinam... a prostownice kupiłam gama na allegro za ok 300zł

Gość Zniszczony Kłaczek
cukiier - prostuję dalej, mniej wiecej rok, mam prostownicę remingtona S2013 (nagrzewa do 220stopni wiec włosy nieźle sie palą) muszę prostować codziennie i oto skutki :/ z tygodnia na tydzien jest coraz gorzej :/ więc dzięki za rady jakie już zobaczyłam i czekam na kolejne :D

Gość ifuzyhsdigvuh
gliss kur.

Gość cukiier
gliss ku do dupy w porównaniu z matrixem :) mam kolezanke co tez uwazałą ze są super te odzywki dopóki nie kupiła matrixa;)

Gość ZNiszczony Kłaczek
a drogi ten matrix?

Gość ana_katia
timotei maska do włosów regeneracyjna wisniowa- w takim białym słoiczku z różową pokrywką.. na bieżąco używam wax i faktycznie bardzo poprawia kondycję włosa od środka, po tej z timotei włosy bardzo pięknie się błyszczą i są mięciutkie, zawsze jak jej użyję inni pytają, czy malowałam włosy znowu lub czy jestem po wizycie u fryzjera :P

Gość po co prostujecie
po co niszczycie te włosy? całkiem proste juz sa od jakiegoś czasu nie modne i nudne, ja mam lekko falowane , daje piankę , susze z głową w dół i wygladam szałowo:) nie potrzebuje prostownic niszczacych włosy.

Gość Zniszczony Kłaczek
a ty myslisz ze prostuję bo mi sie nudzi i chce być super modna? mam okropną fryzurę kiedy mam loczki i muszę miec proste żeby nie być postrachem ^^

cukiier-myjesz włosy raz na tydzień? Nie są tłuste? Nie wyobrażam sobie tego... Przecież muszą śmierdzieć masakrycznie....

Gość fdgfdhfgjhfgj
pantene odbudowa i regeneracja- zniszczenia dwuletnie w 1 miesiac! naprawde działa i czyni cuda 9szampon i odzywka) zauwazyła duzą roznice, maseczka gloria pollena- koszp 5 zł a swietnie nawilza włosy- cudo!!!! sami zobaczcie poztywne komentarze:) http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13969

Gość cynamonowa baba
no zniszczony klaczek, mam podobny problem, ale moje wlosy sa zniszczone nie tylko prostowaniem, rowniez rozjasnianiem, pozniej przyciemnianiem, strzepieniem koncowek... mam postrach na glowie jak ich nie wyprostuje, prostownice mam dobra GHD drogie ale oplaca sie, mimo wszystko kazda, nawet najlepsza prostownica pali wlosy. Moja ukochana odzywka to sama natura: kilka lyzek oliwy z oliwek, jedno zoltko i sok z polowy cytryny, oliwe mozesz podgrzac zanim wrzucisz do niej reszte skladnikow, np w mikrofali, byleby nie byla bardzo goraca. Pozniej na wlosy, cieply recznik prosto z kaloryfera i tak godzinke trzymaj, najlepiej stosowac dwa razy w tyg. Na efekty trzeba troche poczekac, przynajmniej kilka miesiecy ale wlosy jak nowe.

Gość Zniszczony Kłaczek
cynamonowa baba - dzięki ci :D musze wyprobowac :D jesli ktos tez wie jak mozna pomoc włosom - wypowiadać się ;)

Gość cynamonowa baba
aha no i zapomnialam dodac, ze na tej 'mojej' odzywce hodowala wlosy sama violetta villas - zywy przyklad na to, ze odzywka dziala

Gość uhasuhsauhas
ja słyszałam, że pantete jest dobra.

Gość iksdę
wypowiadac sie :D

Gość saiuhisgnkshnoyhij4ruyjh
pantene proste i gładkie

Gość pani z wrocławia
HELP! ktos zna jeszcze cos dobrego??

Gość HAHAHHA
gadać

Gość Zniszczony Kłaczek
more:D