Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

***dostalam pracę*******

Polecane posty

prosze o pomoc... Dostałam pracę jako sekretarka za 1300 zl, mam zaczac od poniedzailku a jutro mam rozmowe w urzedzie miasta- posada za 900 zl. Isc na ta rozmowe?

Gość miecia spod sklepu
ja bym poszła

tak, moja pierwsza praca. A dlaczego w urzędzie Lusesita? jakos nie uszczęsliwia mnie ta pensja ;(

Gość cukiier
ja bym nie poszła... w urzedzie miasta słabo sie zarabia... lepiej w jakies prywatne firmie

Lusesita, no niby masz rację, ale z tego co się orientowałam, to 1300 maja po 10 przepracowanych latach. nie satysfakcjonuje mnie to :( a chcialabym zacząc jakos p-owoli urzadzac swoje zycie, a za 900 zl to naprawde cięzko

Gość e-bay .....
czemu jak ktoś słyszy urząd to od razu super o trzeba tam iść pracować? 900 zł ? co to jest? Ja też mam pierwszą prace i pracuje 2 dni w tyg i 2 weekendy w miesiącu czyli 1/2 etatu i dostaje 820 zł na rękę więc nijak się to ma do tego 900 zł. Idź za ta sekretarkę i miej satysfakcję z tych 1300 zł

w urzedzie praca czysta , nie kurzy się , pewna budżetówka to i paket socjalny a i do łapy cuś nieraz można wziąc...

Gość e-bay .....
ja tez ma pełną osłone socjalną. Lusesita co mi z tego że państwowa jak 900 zł ? proszę cię...

Gość e-bay .....
józio ty wyglądasz jak PAKET :D:D:D:D:D:D

Gość e-bay .....
a co ma się liczyć? uciecha i chęć do pracy za 900 zł? Myślisz że za takie pieniądze da się przeżyć?

Gość cafedelmarka
900 zł???? dziewczyno wez sie nie poniżaj ... i znajdz normalna prace :/ i napewno nie w urzędzie. mam paru znajomych pracujących w urzędzie... tam panuje głęboki prl... a tak poza tym to chyba stac cie na cos wiecej... ja w mojej 1 pracy dostawalam na ręke 2200 ...

Gość pracowalam w urzedzie
nie zdziwilabym sie jakby twoja posada byla dawno sprzedana... Pracowalam w urzędzie maista jakies 8 miesiecy i widziałam nieraz takie ustawione konkursy. To jest jedna wielka rodzina- zresztą ja tez sie tam z ulicy nie wzięłam. Ogolnie nie polecam pracy w urzedzie placa bardzo niska- wrecz glodowa mozliwosci rozwoju praktycznie zadne chyba ze masz plecy atmosfera dretwa wbrew pozorom ciezka praca

no tak, tylko boje sie , ze cos nie wypali , bop umowe podpisuje w poniedzialek i zostane na lodzie :(

Gość chcesz pracowac za 900
zll????? powodzenia 🖐️

Gość ja bym nie poszla

Pracowałam w Urzędzie Miasta przez 6 lat, zarabiałam 1320 zł netto. Zgadzam się z tym, że tam panuje wciąż PRL, przynajmniej u mnie tak było. Pensja niska, jak się ma rodzinę na utrzymaniu, ludzie każdego by sprzedali za 50 zł podwyżki, nie wiadomo, co i do kogo można powiedzieć i od co drugiego petenta się słyszy, że za jego podatki żyjemy (bo urzędnik podatków nie płaci ;) ). Teraz od 1,5 roku jestem na urlopie wychowawczym, raczej tam nie wrócę, bo się przeprowadziłam i mam 55 km do pracy, ale jak nic innego nie znajdę, to pewnie to jeszcze przemyślę :(

i to prawda co napisano wyżej o konkursach - pic na wodę... :O plusem tej pracy są trzynastki co roku i wczasy pod gruszą, i urlop rzecz święta, ale jak się nie jest ulubieńcem burmistrza czy naczelnika wydziału, to na niewiele można liczyć, owszem - są nagrody, ale trzeba na nie zasłużyć :P są równi i równiejsi

Gość no co tyy
taka praca za 900 zl to sama przyjemnosc