Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hipciaaa

Uprowadził dziecko!!! 2 razy byłam na policji!!!!!!!!i co.....

Polecane posty

mój chłopak który odsiaduje wyrok w wiezieniu , uprowadził naszego synka , pojechał na policje zrobił ze mnie alkocholiczke i upoważnił swpjego pierwszego syna który ma 19 lat do opieki nad nim. 2 razy byłam na plicji nawet nie spisali zeznan, dali mi adres ze mam sama jechac go odebrac bo oni nie sa taxi!!!! syn nie chodzi do szkoly, nie mam z nim kontaktu.....na policje nie moge liczyc JESTEM ZDECPEROWANA !!!!!!!!!!!!!! POMÓZCIE CO MAM ROBIĆ!!!!??????????????

prowokacja bez wizytu kuratora społecznego,rozprawy i zgody sadu i paru innych opinii z osrodkow kontrolych nikt nie mogl zrobic czegos takiego wiem, bo tak sie sklada,ze siedze w tym zawodowo ;)

jezu ......błagam !!!!!!!!!! nie jest to prowokacja !!! do cholery naprawde pomóż mi gdzie mam sie udać co zrobić???????????? byłam 2 razy na policji .....

Gość co za bzdety
"i upoważnił swpjego pierwszego syna który ma 19 lat do opieki nad nim" upoważnił syna??? pierwsze słyszę :O

gino------co ja mam zrobić? naprawde na policji nie chcieli mnie słuchać . Powiedzieli ze mam sie udac do sadu i napisac wniosek kiedy ojciec moze go widywac. No qrwa ! a co z moim dzieckiem , nie wiem gdzie jest i co robi! moze mam zgłosic zaginiencie albo porwanie, juz sama nie wiem chce zeby byl ze mna>

rozumiem, ze dziecko jest małoletnie, ale ile konkretnie ma lat? za co ojciec jest osadzony, jaki długo jeszcze bedzie przebywal w zk i w jaki sposob zostalo uregulowane widzenie ojca z małoletnim?