Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hipciaaa

Błagam pomóżcie uprowadził mi synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

mój chłopak który odsiaduje wyrok w wiezieniu , uprowadził naszego synka , pojechał na policje zrobił ze mnie alkocholiczke i upoważnił swpjego pierwszego syna który ma 19 lat do opieki nad nim. 2 razy byłam na plicji nawet nie spisali zeznan, dali mi adres ze mam sama jechac go odebrac bo oni nie sa taxi!!!! syn nie chodzi do szkoly, nie mam z nim kontaktu.....na policje nie moge liczyc JESTEM ZDECPEROWANA !!!!!!!!!!!!!! POMÓZCIE CO MAM ROBIĆ!!!!?????????????? był na przepustce., synek jest z jego pierwszą żona i tym starszym synem....Matko co ja mam zrobić?????????? gdzie szukać pomocy?????

Gość abstynent ciągły
w kieliszku szukaj pomocy

Gość ebambiiiiiiii
jeżeli nie jesteś pozbawiona praw rodzicielskich wyrokiem sądu nie maja prawa przetrzymywać twojego dziecka, a upoważnieniem od ojca kryminalisty to mogą sobie dupę podetrzeć.. weź kogoś ze sobą, najlepiej kilka osób i jedź pod ten adres, ajk nie będą chcieli oddać dziecka do dzwoń na policję, że przetrzymują małego bez twojej zgody i domagaj się żeby przyjechali na miejsce i pomogli odebrać dziecko. nikt bez wyroku sądu nie ma prawa odebrać ci dziecka. nikt.

Czy któreś z Was ma ograniczoną władzę rodzicielską? Czy Sąd ustanowił gdzie ma dziecko mieszkać?. Czy Sąd przyznał opiekę starszemu synowi tego faceta?

Gość radadlaciebe
jak Ci policja nie chce pomóc to zbierz kilku kolegów i wpierdol gosciowi i odbierz dziecko ... Albo zapytaj policji czy tak wlasnie masz zrobic zeby zareagowali

Gość ebambiiiiiiii
skąd jesteś?

Gość patrząc obiektywnie
to chyba prowokacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze jakis policjant mogl ci odmowic pomocy w takiej sprawie gdzie nawet nie ojciec dziecka sprawuje piecze nad maloletnim a jakis obcy facet. to wrecz nirealne nawett jak na niedouczonego policjanta - chyba ze - jestes znana policji masz kuratora pijesz itd wtedy mogą cie nie brac na powaznie .

Gość fedaaaa
to po wuj się wpieprzyłaś między "wódką a zakąską". Jeżeli on powierzyl syna pod opiekę pierwszej zonie, to chyba utrzymuje z nią kontakty, A czy ty czasami wiedząc, że ma zonę nie byłaś z nim i masz z tego związku dziecko. Jeżeli ta, to dobrze ci, bo się nie buduje szczęścia na czyimś nieszczęściu.

Gość pytam gdzie byli rodzice
dobrze zrozumialem? uprowadzil "synka" ktory ma 19 lat?

Gość MamusiaSynusia
prowokejszyn ;/ na forum pomocy nie znajdziesz!

Gość MamusiaSynusia
pytam gdzie byli rodzice-> zle zrozumiałes :)

pytam gdzie byli rodzice ----Ten co ma 19 lat jest upoważniony do opieki nad tym uprowadzonym dzieckiem....w każdym razie ja tak zrozumiałam.

ebambi---------jutro tak zrobie, mój synek nie chodzi do szkoły , nie mago ze mną, a policja ma to w dupie.