Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicieeee

słuchajcie co mi powiedizli w PLUS GSM

Polecane posty

kupilem u nich tel, no i juz 2 razy sie zepsul. w gwarancji jest napisane ze jak zepsuje sie 3 to moge zadac nowego aparatu. dzis zanioslem go do operatora z usterka i zapytalem jak to sie ma do tego co pisz gwarqancja. on mi na to ze tak to prawdla ALE jest warunek taki ze musi sie zepsuc ta sama czesc 3 razy. w gwarancji i umowie nie ma nic w temacie ze chodzi o ta sama czesc, w gwarancji jest napisane jasno ze 3 naprawy nie ma wszczególnione jakie. i teraz tak tel bedze mi sie psuł co raz co innego i oni moga mi go nie zwrocic czy poprostu chca mnie wydymac i wprowadzic w bład .

Gość abstynent ciągły
a co im nastawiłeś do dymania?

Gość plus to syf
plus ma doopie swoich klientów, zrobią wszystko, żeby cię wydymać. Postrasz ich rzecznikiem praw konsumenta, może pomoże :o

jak mi powiedziala jak sprawa stoi tj. ze chodzi niby o to ze to ma sie psuc ta sama czesc 3 razy to im powiedzialem ze przy trzeciej awarii zasiegne informacji w PIH, albo jakiejs innej org. broniacych praw kupujacych.

Gość a co ma plus do tego
???? i sprzedawaca??? Telefon ma gwarancje producenta, i to od nich zalezy jakie sa warunki naprawy.

Gość goszz
Miałam podobna sytuację w Erze 1 telefon psół mi się bardzo często 4 razy był naprawiany mimo to nie dostałam nowego a za 5 razem zgubiłam gwarancję w której równiez było napisane że za 3 razem dostanę nowy telefon. Podobnie przy drugim telefonie kiedy 3 raz byłam oddać go do naprawy i zapytałam o wymianę powiedziano mi że owszem wymienią ale całe wnętrzności telefonu mimo tego, że w gwarancji jasno było napisane o wymianie telefonu! Teraz mam nokię (wczesniej siemens i samsung) i poki co się nie psuje.

Gość rzecznik praw konsumenta
w ciągu pierwszych 6 miesięcy jeżeli popsuje się rzecz kupiona w sklepie masz prawo żądć wymiany towaru na nowy bo istnieje domniemanie że towar był wadliwy w chwili zakupu ( prawo konsumenta)