Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona panna

Brak miesiączki!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona panna

Witam Was kobietki bardzo serdecznie! Otóż mam pewien problem w którym mam nadzieje, że mi pomożecie, może któraś z Was już też tak miała, a więc okresu nigdy nie miałam regularnie (u mnie w rodzinie to normalne), zawsze mi się spóźniał 1 tydzień, 2 tygodnie, ale teraz jest to już przesada spóźnia mi się już 5 tydzień, (ostatnią miesiączke dostałam 21 września a skończyła się 28 września) dodam iż nigdy w życiu nie zażywałam żadnych środków antykoncepcyjnych, z chłopakiem używamy tylko gumek, lecz ciąża jest tutaj wykluczona (robiłam już 3 testy wyszły negatywnie), a od soboty bololewają mnie piersi, co nigdy mi się to nie zdarza, dodam iż ostatnio mam uderzenia raz ciepła raz zimna. Dodam również iż mieszkam w Anglii, rozmawiałam dziś z koleżanką, która mówiła mi, że ona nie miała tu w Anglii okresu przez 7 miesięcy. Nie mam możliwości iść tutaj do ginekologa (wole nie), więc ginekologa dopiero odwiedze w Polsce w grudniu.. Bardzo się martwie co to może być. Czy miała z któraś z Was cos takiego? Czym to może być spowodowane? Proszę o pomoc

Gość zaniepokojona panna
UP

Gość zaniepokojona panna
up