Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looleek

Nie mam dziewczyny i mi smutno

Polecane posty

Gość looleek
Ale ja sie boje zwiazku to nie takie proste u mnie :(

Gość bereaths232
I'm verry great to been a polish cantean when I keapt to spend my money's keets

Gość hhhhgfy
Autorze a co Ci sprawia trudnosc , zeby znalesc odpowiednia dziewczyne? co jest u Ciebie nie tak?

Gość looleek
Bo ja nie ufam ludziom w ogole do zadnego zwiazku sie nie nadaje ale smutno mi ze sie nie nadaje :(

Gość buuu...bubu
a sprobowales kiedys?? moze ktos kiedys Cie zawiodl??

Gość looleek
Pewnie kiedys tak zrobie co mi pozostalo innego :(

cholera mam identycznie, też się boję (jestem dziewczyną). Niby jest kandydat, ale mam wielkie wątpliwości:O

Gość looleek
ludzie mnie zawiedli i im chorobliwie nie ufam a zwiazek to zaufanie i nawet jak mi sie ktoras podoba i to i tak siedze cicho wole cierpiec w samotnosci niz zaryzykowac z reszta pewnie i tak sie mna zadna nie zainteresuje kiedys probowalem ale zawsze odchodzilem bo jakos sie zle czulem ale samemu tez zle. Wiem ze to obled ale przynajmniej tu moge to powiedziec :(

Gość ofer ma
jak to mówił atos, hrabia de la fere "miłość to loteria na której wygrywając, wygrywasz śmierć". :D

Gość bacardii
Lolek skoro siedzisz na babskim forum i marudzisz to chyba faktycznie coś z Tobą nie tak a w pierwszej chwili chciałam sie zgłosić swoją kandydaturę:D

Gość yte5y
don't worry be happy:D:D:D

Gość annannaa
on ma racje jak raz ktos bliski zaiwedzi Cie,twoje zaufanie to pozniej juz ciezko komus zaufac

Gość looleek
bacardii wiem ze zartujesz ale to Ci powiem ze odradzam 100% beznadziejna sprawa jest ze mna bo jednoczesnie chce i sie boje to chore jest :(

Gość looleek
ja mysle ze sie juz nabawilem jakiejs choroby psychicznej :(

Gość looleek
strefa zero brak zaufania wiary w siebie i pare innych rzeczy pewnie by sie znalazlo jeszcze heh oglonie czuje sie beznadziejnie zdolowany :(

Gość niop
a ja zaluje ze jestem w zwiazku z kims nie jest mi z nim dobrze i nie zaufam juz zadnemu facetowi

Gość -/- ...Aniol... -/-
Co sie martwisz.. Byc samym jest nie najlepiej lecz tez nie najgorzej.. Masz wiecej drog do wyboru w zyciu a nie myslisz tylko o jednym.. Zona ,dzecko,praca ,rodzina... Mozesz wiele w zyciu sprobowac nawe przez dluzszy czas ..Nie mozna szukac na sile kogos..Widocznie jeszcze nie musisz miec Kobiety..Az tak ci zle..?..

niunia ja nie dołuje ja jestem tylko zgryźliwy:P

Gość annannaa
on ma racje jak raz ktos bliski zaiwedzi Cie,twoje zaufanie to pozniej juz ciezko komus zaufac

Gość looleek
czy az tak mi zle? w sumie to ja zyje sam od wielu juz lat wiec mi zle i to mnie meczy zdziczalem zupelnie nic mi sie nie uklada wszytsko co robie to nie ma sensu i sie rozsypuje kazdy zamiar.... :( dobra nie smece juz wiecej i przepraszam za glupi temat ale nie wytrzymalem......mam dosc po jaka cholere sie urodzilem to ja nie wiem... koniec

Gość -/- ...Aniol... -/-
Chlopie..Kazdy ma jakies klopoty a to koncowe pytanie moge tak samo zadac sobie..Nie kazdy marzy o Kobiecie ; ).. Moze nie o stalej =D... Jak marzysz o zyciu rodzinnym z kochajaca Cie zona to napewno znajdziesz Kobiete ,ale...=D..Noo..Jak ty uwazasz ,ale ja nie moglbym zaufac do konca Kobiecie ... Radze Ci zmienic sposob zycia i gdzies wyjechac czy cos..Zajac sie czyms co ci zajmie duzo czasu a z kobieta zawsze mozesz pogadac na czacie ; ).... To Twoja decyzja i Twoje zycie decyduj sam jak bedzie najlepiej...My mozemy tylko podsunac pewne propozycje...

ja też nie mam dziewczyny i mi smutno... z tego powodu że jestem tak beznadziejny. Znaczy niski, brzydki, nudny, nieśmiały... przez co jak to się mówi przegrałem życie... zresztą dziewczyna to nawet nie najmniejszy problem bo i tak żadna by mnie nie zechciała