Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moczenie nocne...

pomozcie..

Polecane posty

Gość moczenie nocne...

mam 22 lata i nie wiem jak powiedziec o tym chlopakowi z ktorym jestem od 2 lat swego czasu chodzilam po lekarzach, bralam rozne leki, chodzilam do psychologa i nic staralam sie nawet wybudzac w nocy co godzine itp i tez bez skutku myslicie ze powinnam powiedziec mu o wszystkim?

Gość a na co chorujesz
a jaką masz zdiagnozowaną przyczynę moczenia ? powiedz mu, i tak się dowie jak zaczniecie sypiać razem, lepiej jak będzie przygotowany

Gość moczenie nocne...
diagnoza? heh.. ponos cos na podlozu psych., wiesz gadka typu: samo przyszlo samo pojdzie:/ powiedziec.. no tak, tylko w jaki sposob..?:(

Gość tak ci powiedział urolog
a badania jakie miałaś ? coś mi się widzi, ze powinnaś się wybrać do specjalisty urologa normalnie powiedz, ze masz problem z pęcherzem, jesteś w trakcie leczenia i musisz spać z podpaską i już

Gość moczenie nocne...
badan to ja juz dawno nie mialam, ostatnie jakies 10-12 lat temu ale nic nie wyszlo, lekarze powiedzieli ze to cos zwiazane z psycha ale jak zaczelam do psychologa chodzic to jeszcze gorzej bylo wiec przestalam, Ci psychologowie to gorzej popieprzeni od normalnych ludzi:/ ciezka ta rozmowa bedzie:(

Gość dziewczyno
zastanów się co robisz ze swoim zdrowiem, do urologa marsz ! chyba, że chcesz się moczyć do końca życia jeżeli nie masz zdiagnozowanej moczówki prostej to każdą inną przyczynę moczenia można teraz SKUTECZNIE leczyć ! powinnaś jak najszybciej iść do urologa i wykonać niezbędne badania Powodzenia !

Gość zuzannnnnnna
kurcze ja to mialam do 15 roku zycia;/ i przeszlo samo. po porstu pewnego dnia przestalo sie zdarzac i spokoj.

Gość moczenie nocne...
jejku, trzymajcie kciuki w takim razie za mnie! bo w sumie to fakt, nie chce zeby bylo tak do konca zycia, chce w koncu nie wstydzic sie tego i moc normalnie bez obaw nocowac poza domem.. u mnie tez byl taki moment gdzie to praktycznie zniklo, a pozniej znowu trach..:(