Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalana krwia

--- kobitki cierpia

Polecane posty

Gość zalana krwia

Umieram...pierwszy dzien okresu...zaraz mi brzuch rozwali tak mnie boli;/ za jakie grzechy kobitki tak cierpia? ktos ma jeszcze dzisiaj okres?

Gość zalana krwia
ja mam 3 pierwsze dni obfite..ale najbardziej mi ten brzuch dolega..wczoraj piersi i krzyz..ja nie wiem dlaczego to my musimy przez to co miesiac przechodzic;P

Gość zalana krwia
wlasnie apap wzielam bo juz nie moge wytrzymac..a staram sie nie faszerowac sie lekami..

Gość ana_katia
a co wy na to, że w piatek złapało mnie w drodze do pracy, jak wysiadłam z samochodu to od drzwi ochroniarz niósł mnie do łazienki /a tak wymioty, biegunka/, brałam pyralginę w zastrzyku i puściło mnie dopiero po 20min... a potem siedziałam na kroplówce 2 godziny bo miałam po fakcie jak mnie już puściło ciśnienie 60/50!!! i mam tak czesto!! niew co miesiac ale czesto. a co miesiac murowane 3 nurofeny ultra forte pierwszego dnia!! a no i okres mam tak co 22-23 dni!! wiec kto tu ma zle :(

Gość to się leczy
ginekolog gryzie ? przecież bolesne miesiączkowanie można z powodzeniem leczyć, wiem z autopsji..

Gość ana_katia
ale ja byłam u lekarza i to wiele razy, nie mam zadnych chorób, zrostów itp. wiec jedyne co polecaja to tabletki anty..