Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felunia

Zimowy Ślub

Polecane posty

Gość felunia

Czy Któraś z forumowiczek bierze lub brala slub w zimie?? jak opinie?

moja data to 27.12.2008 :) Na forum jest jeszcze dziewczyna z drugiego dnia świąt, osobiście znam jeszcze jedną, bierzemy ślub w tym samym kościele i skladamy sie na kwiaty. Jak będzie- zobaczymy :) Jesli masz jakies konkretne pytania to chętnie odpowiem

Gość ja bede slubowac
w miesiacu letnim :) ale bylam na kilku zimowych slubach :) na jednym moj dziadek powiedzial do mnie:,, pamietaj nigdy nie bierz slubu w zimie '' :P no fakt bylo zimno a nawet bardzo bo cos kolo -15 stopni :) ale ogolnie ok.Wiadomo goscie, nie moga za bradzo wyjsc na zewnatrz na papieroska, czy cos (chociaz kto chce zawsze sie moze przewietrzyc :P :) Poaz tym to naprawde ok :) a no i plener (jesli ktos robi )jest troche inny ale to jest dowod ze moze byc ok http://ellena.com.pl/zdjecia.php?g=1&img=IMG_3738 http://ellena.com.pl/zdjecia.php?g=1&img=IMG_3744 http://ellena.com.pl/zdjecia.php?g=1&img=IMG_3702 Pozdrawiam :)

Suuupeeeeer te zdjecia :) Co do palenia na zewnątrz- na naszej sali jest palarnia :classic_cool:

Gość ja bede slubowac
no tak ale nie ma to jak na swiezym powietrzu :)

Gość kocham prezenty
Sylwester też jest w ziemie a większość bawi się świetnie i na papieroska na zewnątrz wychodzi :) Powodzenia.

Gość kocham prezenty
w zimie*

Gość felunia
zapytama bo sama planuje slub w boze narodzenie przyszlego roku i bylam ciekawa jak wam poszlo na zimowych slubach. chcialabym zeby wtedy bylo duzo sniegu co zrobi extra nastroj, no i jescze koscio ozdobiony choinkami:)

Gość felunia
tak, przynajmniej tak planujemy

O kurczę, starosc się chyba zaczyna, bo nie rozumiem tekstu pisanego :P Z spraw organizacyjnych: -lepiej, by goście składali życzenia na sali, a nie pod kosciołem -lepiej, by ślub był tuż po świętach, lub co najwyżej w 2 dzień -goście mogą mieć własne plany -trzeba siecieplej ubrać, tu panna młoda ma utrudnione zadanie :) Trzeba sie popisać pomysłowością -ustrojenie świateczne+standardowe miejsce do siedzenia (kleczniki i krzesła) dla PM+świeże kwiaty=wystarczjace dekoracje -przemysleć kwestie pleneru- co jak, gdzie i kiedy. My planujemyu sesje w inny dzień niż ślub, bo przed mszą nie chcemy, a potem robi sie ciemno

Gość felunia
ruda22 dzieki za rady. tak narazie to nie ma co pisac bo jeszcze nic nie zalatwione, ale slub planujemy na pewno na 2. dzien, a jesli chodzi o jakies cieplutkie futerko, to mysle, ze sie znajdzie:). a jesli chodzi o plener to jeszcze nie myslalam, bo to wtedy i pogoda nie pewna i w ogole Mam nadzieje ze po weselu napiszesz jak bylo, a poki co to jestem wdzieczna za kazda rade:)

Gość felunia
ruda22: a w jakim miescie/wojewodztwie bierzesz slub??

Na pograniczu dolnośląskiego i wielkopolski, mala miejscowość