Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała dziewczynka taka sobie

Strasznie chciałabym wyjechać do pracy za granicą

Polecane posty

Gość winogrona białe
ja? nie wiem w sumie myślałam o tym, ale na pewno nie w tym roku(czyli w najbliższych 2 miesiącach) Jesteś otwarta na różnie kraje, czy Anglia raczej?

Właściwie to byłoby mi wszystko jedno gdybym miała z kim wyjechać i byle praca była ok,tyle że w innych językach sie nie dogadam,moze tylko po niemiecku trochę

Gość winogrona białe
Ja byłam w Grecji, też nie znałam języka nic a nic, porozumiewałam sie tylko po angielsku ale z czasem było co raz łatwiej. Do Anglii nawet bym nie chciała jechac na dłuższą mete ze względu na pogode. A w ogóle na jak długo chcesz jechac

Och,o takich krajach jak Grecja czy Hiszpania nawet nie smiem marzyć :) Sama nie wiem na jak długo,nic mnie tu nie trzyma,jakby mi sie spodobąło to moze nawet chciałabym zostać na dłuzej czy na stałe.Nie lubię Polski i chyba chciałabym sie stad wyniesć

Gość winogrona białe
Czemu nie śmiesz marzyc??? Wiesz ilu polaków jest w Grecji, po prostu mnóstwo, jak byłam na małej wiosce gdzie myślałam ze nie bedzie żadnego polaka, a tu kilka polek jedna koło drugiej A nie myślałaś wyjechac przez biuro

Jak już pisałam,boję się tego,najlepiej byłoby jakby ktoś znajomy już tam był.Tak właśnie się to odbywa w moim otoczeniu,ktoś kto sie zaczepil ściąga następnych,mnie niestety nie ma kto.Z biurami nigdy do końca nie jest pewniak

Gość winogrona białe
w sumie to cie rozumie, biura oszukują, ale jak nie masz znajomych za granicą a bardzo chcesz wyjechac to chyba zostaje ci w ciemno Duzo ludzi tak jeździ na prawde

pewnie dużo,ale akurat ja moge mieć pecha :( Najpierw rozejrzę się za ewentualną towarzyszką,a dopiero potem za pracą

Gość winogrona białe
Jeśli można spytac jak byś chciała to wszystko zacząc, mieszkanie itp

Gość ile amsz lat...
znam dziewczyne ktora jedzie na malte i chcialby z kims ma 30 lat

Gość bantree
A nie chciałaby pojechać na tę Maltę ze starszą, poważną i odpowiedzialną kobietą - zarazem jednak wesołą i pogodną , z poczuciem humoru?

Właśnie nie wiem jak to jest,jak sie zaczyna.Jakby mnie ktoś wziął znajomy to sprawa byłaby prosta,jak przez jakies biuro to chyba załatwiają kwatery. winogrona a mogę wiedzieć w jaki sposób Ty załatwiłaś sobie wyjazd do Grecji?

Gość zaczarowana..
czytam ten temat jak zaczarowana, od dawna tez mnie ta myśl nachodzi żeby gdzies wyjechac ale nie wiedziałam nigdy od czego zacząć... :) mam 22 lata i na pewno z uwagą będe sledzic jak się będzie dyskusja w tym temacie rozwijać ;)

Chyba sie już nie będzie rozwijać :) zaczarowana,skąd mniej więcej jestes??