Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miroma Wadlllewko

Dzielimy sie fantazjami

Polecane posty

Gość Miroma Wadlllewko

Oto moje: - obciagac jakiemus menelowi w obskurnym kiblu -zostac zgwalcona przez murzyna -podrojna analna penetracja

Gość mijaaaaaaaaa
-wylizuje cipke drugiej kobiecie -pieprze sie z obcym facetem w miejscu publicznym -obciągam facetowi z ktorym wspolpracuje

Gość jedna taka pyta sie
ze rozdziera na mnie bluzke albo sukienke najlepiej taka zapinana na guziki i te guziki po tym rozdarciu rozsypuja sie ja mu sie troche upieram ale ulegam w koncu

Gość Teresa Resata
-uprawiac sex majac swiadomosc ze obok sa tesciowie -pieprzyc sie z bratem

Gość chrupkaaa
- czworokacik ( 3 facetow i ja ) :) -zeby facet strzepal sobie sam na mnie :P i nie wiem co jeszcze

Gość 34567890000000
A ja leze zwiazana na lozku i mam rozszerzone nogi i przyprowadzaja ogromnego buldoga i on sie wdziera swoim PRZEOGROMNYM penisem w moja zacisnieta szparke a ja wije sie z bolu a potem dlawie sie jego nasieniem

Gość Miroma Wadlllewko
Ok wszystkie fajne ale ty z tego postu z liczbami- mialysmy sie dzielic FANTAZJAMI a nie stanami chorobowymi wiec sory

Gość chrupkaaa
aa i jeszcze lubie ( to juz nie fantazja a rzeczywistosc ) :P jak uderza peniskiem o moja piske :) orgazm murowany :)

Gość GrySka
opalam sie na lesniej łące nago, jakis gosc podchodzi do mnie i zaczyna macac niby nie opieram ale widze jak mu stoi i rozchylam uda zeby mogl wlozyc mi reke miedzy nogi chwile pozniej jestesmy juz w trakcie ostrego ruchanska i ujezdzam do z calych sil .... wzywam do domu faceta z firmy netowej bo padl mi komp wchodzi zajebisty gosc a ja mam na niego taką ochote ze czuje jak mi cieknie po udach jestem bez majtek i wcale tego nie ukrywam przed nim. lapie jego reke i wkladam sobie miedzy nogi czuje jak jego palec wchodzi mi w cipke dobieram sie do jego spodni i widze jakiego ma ogromnego twardego kutasa , zapina mnie nim od tylu i spuszcza mi się na plecy... ide zrobic se palcówke :P

Gość mskfjnmdfjknsdklfjnsdjkfnk
Trójkąt, dwóch facetów i ja. Jeden bzyka, drugi liże i piesci i nie wiem, co jeszcze ze mna robi. Mam juz mokro na sama mysl.

1 pieprzyc sie z matka 2 wchodzi siorka do tego i nas widzi wkladam jejr reke miedzy uda a ona chce zebym ja lizal 3 to piescic z siorka masza mame

Siedzimy z moim kochankiem w domu i oglądamy tv nagle on mowi mi żebym zdjęła majtki ....i rozchyliła uda....robię to. On dalej leży na swojej kanapie i patrzy się na mnie, wstaje ale tylko po to żeby iść do kuchni po herbatę ... po drodze do kuchni tylko dotyka mnie przez chwilę palcem...oczywiście jestem wilgotna. Wraca i kładzie się z powrotem na sofie, po chwili zdejmuje sponie , widzę że jego członek jest sztywny....Kiedy mu to opowiedziałam to powiedział że to jest niemożliwe bo on by nie wytrzymał żeby tak siedzieć i patrzeć się na moją c*pkę ( fantazjuję o moim kochanku bo nie widziałam go od pół roku....tylko maile telefony skype

Gość wielki_piec_lodowy
Sex z Jola Rutowicz i Edgarem Peronem we Włoszczowej na peronie Trójkąt z Kaczyńskimi w wersji Trans (czyli weekendowej) Frank szwajcarski po 50 groszy