Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem tego ja

jaka miseczka biustonosza jest mniejsza?A czy AA?

Polecane posty

Gość hhtp
kupujecie przez net a co rozmiar pod biustem stanika ma do talii? Ja pod biustem mam teraz 68, miesiąc temu miałam 71 a noszę własnie 60 bądź 65... co do deformowania to piersi można porównać do plasteliny, jak stanik ma zbyt ciasny obwód bądź zbyt małą miseczkę to tak jakby ręką przycisnąć plastelinę, ponieważ nasza ręka jest zbyt mała to plastelina spod niej się wyleje, tak samo jak nie dociśniemy na tyle dobrze (wiadomo że bez przesady) to plastelina pod spodem również wyleci... a potem plastelina już na swoje miejsce nie wróci sama... dlatego tak ważne jest wygarnianie biustu na swoje miejsce... karygodne zachowanie jak Cię stanik ciśnie i zostawia po sobie spore ślady to używaj przedłużki, nie będzie Cię cisło a stanik potem się rozciągnie że nie powinien Cię tak cisnąć... mi np to że mnie ciśnie mi nie przeszkadza, ale wiem że są osoby które po prostu nie mogą nosić tak dopasowanych pod biustem staników, dlatego aż tak bardzo nieraz obwodów nie można zaniżać... a co do usztywnianych to jak bardzo usztywniane staniki kupujesz? bo są takie gdzie materiału jest naprawdę mało, a są takie, gdzie warstwa na miseczce jest spora... a co do spłaszczania to może to wina zbyt małej miseczki? ja teraz jak noszę swój lekko zamały stanik bo nie doszedł jeszcze do mnie większy to również mam spłaszczone sutki a stanik mam całkowicie miękki a co do tej stronki to bardzo fajny licznik, mi podaje dokładnie to co ja noszę ale pamiętajcie, że podany rozmiar to jest dopiero początek poszukiwań i należy mierzyć, bo nieraz ktoś może być bardzo nietabelkowy i musi nosić np dwa rozmiary większy stanik... dlatego po przeliczeniu swoich wymiarów wiemy gdzie poszukiwać i dopiero mierząc, sprawdzając szerokość fiszbin, fason itd dopasowujemy odpowiedni stanik

Gość hhtp
i poraz kolejny zapraszam na lobby małobiuściastych bądź też na lobby biuściastych na forum na gazeta.pl tam na podstawie wymiarów podadzą wam rozmiar w który należy celować, można wysłać swoje zdjęcia w kupionym staniku i powiedzą czy dobrze leży, czy nie za mały bądź za duży, czy fiszbiny są dobre itd

Gość tez czytam to
http- szokuje mnie Twoja wiedza-brawo!!!

Gość gfdfgSBV
fajna tabelka

Gość hhtp
mi wyskakuje, że nie ma takiego pliku chciałaś dać tabelkę z obwodami i miseczkami na dane wymiary?

Gość nie wiem tego ja
hejka widze ze temat sie rozszerzyl troszke teraz jak poczytalam wszystko to juz całkiem głupia jestem natenczas mam tylko jeden pomysł -szukac, mierzyc i czekac az znajde własciwy :O ale tak naprawde to nie bede wiedziec ze on jest dobry http a na lobby jak oceniacie? przesylacie sobie fotki mailem czy jak? musze do Was zalogowac sie na nowo tylko jakos czasu brak jednak powinnam sie zmobilizowac

Gość kupujecie przez net
heloo dla mnie okropne sa ekspedientki ,ktore przy podaniu 3ciego biustonosza traca cierpliwosc

Gość kupujecie przez net
jeszcze cos do tego co czytalam wczesniej-ja nie kupilabym uzywanego biustonosza ani swoich uzywanych (w stanie bdb)tez nie wystawilabym na aukcje

Gość kupujecie przez net
upsa w gore

Gość hhtp
ja lobby jedynie podczytuję :P , wole czytać niż pisać - tak zdobywam wiedzę, ale tam oceniają dziewczyny i kobiety naprawdę z długim stażem na lobby i w dobieraniu staników, mają specjalną galerię z zastrzeżonym dostępem, do której wysyła się zdjęcia i te osoby które mają do niej dostęp zostawiają swoje komentarze co jest dobrze a co źle w staniku, czy fiszbiny dobre, czy miseczki dobre, czy dobrze założony stanik itd a co do używanych staników to nieraz jest tak, że założy się 2-3 razy i już widać, że coś jest nie tak w staniku i nam wogóle nie pasuje... każdy widzi wszystko inaczej, jedna kupuje tylko nowe, inna szuka także w używanych, tak jak z ciuchami... każdy ma swoje poglądy i ja to cenię...