Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policzkon

w telewizorni sprawa ministra Drzewieckiego

Polecane posty

Gość Policzkon

http://wiadomosci.onet.pl/1864397,448,item.html Jezu, jakim pierdołami karmi nas telewizja. To upadek na poziom tabloidów. Komuno wróć ze swoimi reportażami o sznurku do snopowiązałęk. Taki sznurek to miał przynajmniej jakieś znaczenie gospodarcze ....

Gość Policzkon
te kolesie Mrozowski i ten drugi zrobili wszystko by gościa poniżyć, zeszmacić, upokrzyć, ośmieszyć. Żanujące widowisko. Upadek moralny polskiego dziennikarstwa śledczego. Dno !

Zgadzam się z tobą. Chociaż co do sznurka się nie wypowiem bo nic na ten temat nie wiem:P Ale też się zastanawiałam w jakim celu oni to dochodzenie przeprowadzili- chyba już im się poważniejsze tematy kończą... Nie obejrzałam do końca, bo nie warto było, ale ciesze się , że nie ja jedna nie widzę w tym sensu:)

Gość Ofitis
i te dziennikarzyny jeszcze jakiś tytuł dziennikarza roku dostaną jak znam to szemrane towarzystwo

Gość tarzatrzyk
dziennikarstwo się wyalienowało a dziennikarze z apostołow wolności stali się siewcami zepsucia i głupoty !

Gość jaskin
ten napad TVN na Drzewieckiego to jest prowokacja PZPN-owców. Posłużyli się durnymi dziennikarzami aby wykończyć swojego wroga.

Gość jasne że za tym stoja
chłopcy pezetpeenowcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faktycznie to było dość żenujące widowisko... babranie sie w życiorysie i wyciąganie jakis drobiazgów sprzed lat - myslalem ze te dwie hieny juz dawno pukają w dno od spodu, ale widac ze oni zawsze potrafią upaść niżej