Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leon27

sanki dla dziecka

Polecane posty

przyłączę się, też w tym roku będę chyba musiała wymienić sanki, bo obawiam się że do poprzednich mój Urwis się nie zmieści :( ja myślałam nad plastikiem....

Gość kobieta z wypaczonym mózgiem
poczekajcie na śnieg.

Gość pp/fe
fajne nawet, mozna sciagac ta gabeczke i uchwyt a jak sie chce wozic dziecko to mzna zamontowac :)

te co ogladalismy na allegro plastikowe wygladaly jakby dla dzieci co lubia szybka jazde :) dziecko jest spokojne, taka ksiezniczka :) i myslalem o czyms zeby mogla sie oprzec.. nie wiem, tez chcialem plastikowe ale nie znalazlem nic ciekawego..

a ile sniegu bylo przez ostatnie lata? tyle co kot naplakal wiec na co wam te sanki

nie pytaj sie poco, to ma byc prezent, rodzice dziecka taki sobie wybrali, dzieciak i tak juz wszystko ma, a akurat sanek brakuje, uzywanych po rodzinie nie chca , wiec kupujemy z zona sanki, tak jak sobie wybrali, a co z nimi zrobia to juz nie moj problem :P

blondyna, fajne te sanki, ale tam jest napisane ze do max 3 lat, a dziecko ma juz skonczone 3 latka..

Gość Zupkowa mama małej zosi
Co do sanek plastykowych to nie uwazacie,że troche jednak przewazaja do tyłu?Ja bym chciała znaleść takie w których mozna nogi zgiąc.Nie trzymac prosto tylko zgiąć jak na krzesełku.Może widzieliście cos takiego?

noo, dlatego napisałąm że dla maluszka :D ja takie miałam i teraz dla 2,5 latka wymieniam na większe :D tylko że ja raczej kupię takie z plastiku, może z kierownicą, bo mój "perszing" to tak spokojnie na sankach nie usiedzi :D

no te sa super, w sumie to ona ma te 3 latka, ale jest malutka jak na swoj wiek, drobna, i wazy zaledwie 11 kilo..

Tylko ja nie jestem pewna co do stabilności tych.Bo drewniane nie przechylaja sie do tyłu a te?Sama nie wiem.Nie chciałabym kupić,a w domu okaże sie że po pociagnięciu sznurka dziecko leci do tyłu.

ale te co wkleilas za 119 wygladaja na stabilne.. i sa w pozycji siedzacej.. a nie na ziemi..

Własnie mi zalezy na siedzacych,bo ile takie małe dziecko wytrzyma z wyprostowanymi nogami?

Oj sanki! Te pierwsze mi sie bardzo podobaja. Tradycyjne i funkcjonalne. Moja niunka ma 13 miesiecy i musi miec bezpiecznie i wygodnie. Z gorki to ja chce z nia zjezdzac :D W plastykowych obie sie nie zmiescimy. Sniegu mam az za duzo :O (mieszam w Norwegii). Niestety tesciowa podsluchala, ze chce malej kupic sanki pod choinke i juz mnie ubiegla 😠 Kupila jakies plastykowe :(

Może jakos bardzo gruba nie jestem ale z pewnościa nie zmieściłabym sie z moja córka do tych drewnianych sanek.Da wspólnej jazdy mamy ogromne "jabłko" starszego syna.Tam z pewnościa zmieścimy sie nawet w trójkę.

leon ----Jak dla mnie super sanki! Ogólnie uważamże drewniane są najlepsze.Mają oparcie a to [lus i co najważniejsze jak dziecko będzie starsze i jeszcze sanki wytrzymają możne je odkręcić.Posiadają również śpiworek pasujący do sanek wiec nie trzeba kombinować za dużym kocem czy kupować osobno.Warte są swojej ceny.

tez mysle ze jednak drewniane sa najlepsze, ale chcialem byc nowoczesny i jestem otwarty tez na u=inne propozycje, bo moze plastikowe bylyby lzejsze, ale chyba jednak sie zdecyduje na te drewniane

Ciekawe czy teraz robią sanki takie jak kiedyś można było kupić(chodzi o moc :D) .Moje sanki mają już 20 lat -ja jeździłam,brat i skorzystał nawet mój syn.Ale tak się zastanawiam nad kupnem tych :)

Ja tez stawiam na drewniane. A naprawde one sa takie male, Zupkowa mamo? Ja pamietam z dziecinstwa, ze mielismy drewniane z oparciem. Zjezdzalam z nich razem z moim bratem lub z ojcem. Moze im bylo ciasno, ale miescilismy sie w dwojke. No i mozna odkrecic oparcie, a wtedy napewno sie 2 osoby zmieszcza.

Wiecie,niektóre z mam maja dupkę 36,moja ma akurat 40 wiec będzie ciasno...:) Ja sie obawiam,że moja mała długo nie usiedzi z nogami wyprostowanymi non-stop.

ja osobiscie wzięłam takie oparcie ściągane,potem moga jeździc we dwie i metalowe,dłużej wytrzymaja niz drewniane ;),a jak jest zimno to zawsze ciepły koc można położyć polecam.... pozdrawiam