Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Faceci maja mistrzostwo w odwracaniu kota ogonem

Polecane posty

Wiele razy sie z tym spotkalam. Jak facet zrobił cos nie tak, potrafił tak zakrecic sytuacje, że to ja czulam sie winna i przepraszalam! Spotklam sie teraz z przypadkiem gdzie okaz meski zwodził naiwna dziewczynke przez 3 miechy, obiecywał złote góry byleby zaciagnac ja do łózka. Po łóżeczku olał:O co jest dobre, on zrobił z siebie ofiare! Dlaczego to został wyzwany od skurwysyna, kłamcy i myslacego tylko fiutem... ciekawe dlaczego :D wcisnał bajeczke, ze nie wie czego chce, potrzebuje czasu itp. a naiwna dziewczynka to łykła i jest juz dla niego miła. no szlag mnie trafia [zły]

Gość marynkacd
wszyscy tak robia to prawda nawet ci ktorzy chca spedzic z toba zycie

I tak w odwracaniu kota ogonem my faceci nigdy nie przebijemy was kobiet :D:D:D:D ale taka rywalizacja jest zdrowa :D:D:D:D:D:D:D:D wszak doskonalimy swoje umiejętności w kontaktach interpersonalnych :D:D:D:D:D Czyż nie? :D:D:D:D :classic_cool:

wkurwia mnie ta sutuacja strasznie dziewczynka jest bardzo wrazliwa osoba i to był jej pierwszy facet :O najlepsze że ona mu wierzy, że on czasu potrzebuje i chyba nawet go przeprosiła!!! rece opadaja

Gość *Sami
:classic_cool:Parker zaproś dziewczę na kafeterie,od razu jej sie poprawi.

powiedziałąm co myśle, chetnie sama bym tego popapranca zezwała :D gdyby kobieta odwaliła taki wałek, to powrotu by nie miała facet by sie nie odezwał nawet. Zastanawia mnie po co on tak robi?! chce miec znów ruchanko jak mu sie bedzie nudziło czy jak? Już lepiej jakby powiedział jej "spierdalaj"

Gość discret
mam to na co dzien w domu! dzisiaj tez po tym jak facet mnie obrazil przy innej kobiecie tak zakrecil sytuacja ze ja jestem winna bo sie wkurzyalm i zwrocilam mu uwage, no jak moglam!? nie odzywa sie do dzisiaj a ja idiotka wyslaloam rano sms z przeprosinami. i choc wiem ze to jest glupie i ponizajace to robie to dla swietego spokoju ale czasami w takich sytuacjach on swietnie potrafi mi wmowic poczucie winy kwitujac wszystko zdneim, ze powinnam sie leczyc i isc do psychiatry! wrrr

Gość discret
ja niestety nie znalazlam recepty na jego zachowanie choc czuje sie jakbym czasami byla ryba ktora nie ma glosu. nie ma tez mowy zeby na jego temat zazartowac bo sie pan obrazi i znowu bedzie foch na tydzien i armagedon. zycie z takim manipulantem to wieczna hustawka emocji i idace z tym klotnie i nieporozumienia. a jak facet ma blisko cztredziestki to juz bedzie chyba tylko gorzej :((

ok więc jestem typowym facetem bo nieźle wychodzi mi odwracanie...ale używam tej umiejętności jedynie w celach obronnych;) hmm jeżeli facet z premedytacją manipuluje dziewczyną to pewnie jest łajzą i pasuje mu to jaki jest; jeżeli natomiast obraca ogonem pewne sytuacje wierząc święcie w swoje racje to tym bardziej nie zmieni swojego zachowania:O-moim zdaniem wniosek jest taki, że dziewczyna musi albo sie podporzadkowac albo skończyc związek z takim facetem

gdyby kobiety widziały w facetach człowieka i odwrotnie ....to nie byłoby tych wszystkich emocji...tylko po co pozbawiać się tej esencji życia;) niech żyje wzajemne niezrozumienie płci !

Gość mycha*
a moze wiecie co powiedziec takiemu, żeby poczuł sie jak oststnia łajza? nic się nie da zrobić :) wyzwiesz takiego a on jeszcze się będzie tym szczycił, pełno takich zwodników a ta dziewczynka to jakbym czytała sama o sobie tyle, że ja odprawiłam mojego szybciutko i już nie byłam taka miła :classic_cool:

Gość bezzi
Facet o lekko socjopatycznym rysie bedzie manipulowal, klamal, wpedzal kobiete w wyrzuty sumienia, jesli mu tak pasuje. NIE bedzie mial zadnych wyrzutow sumienia, bo jesli to jego strategia, to robi to wszystko na zimno, z wyrachowaniem. Czasami robi to TYLKO dla swojej PRZYJEMOSCI, chociaz normalnemu czlowiekowi trudno to sobie wyobrazic. To daje mu poczucie wladzy nad drugim czlowiekiem, poprawia jego, czesto nadwatlone ego (jakies traumatyczne przezycia wpisane w ten charakterologiczny rys) Co mozna zrobic - nauczyc sie rozpoznawac I zwiewac przy jakimkolwiek sygnale. Nie przeciagac, bo dla wielu kobiet mezczyzna manipulator to prawdziwa pulapka z ktorej trudno sie wydostac i wszystko w takim zwiazku dzieje sie po kosztach kobiety (albo oczywiscie mezczyzny, bo sa kobiety, ktore posiadaja takie same cechy) Jesli jest sie czlowiekiem, ktory ma normalne podejscie do ludzi i swiata, to trudno sobie nawet wypbrazic, ze tak mozna ;((

bezzi :D Jakaś laska wydymała Freda to teraz Fred dyma laski:) Wydymane przez Freda laski dymają innych Fredów. Inni Fredowie dymają inne laski.... i tak w nieskończoność:) Od czasu do czasu wydymany Fred trafia na wydymaną laskę i są szczęśliwi:D

Gość **sami***
Filozof:Ofilozofia nie jest twoją mocną stroną--widać ze sie męczysz

Gość **sami***
ja nie pomagam:) nie myśle by sie nie męczyć:classic_cool:

xyzed, Twoja pierwsza wypowiedź w tym wątku to jest właśnie tytułowe odwracanie kota