Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Basiek SQ9

Kozaczki, kozaki i grube 艂ydki.. kto ma problem z kupnem odpowiednich kozaczk贸w?

Polecane posty

Go艣膰 Basiek SQ9

Jak co roku, tak i w tym mam problem z dopi臋ciem kozak贸w podczas mierzenia w sklepach :( mam 170cm wzrostu i jestem normalnej postury, ale mam grubsze 艂ydki i problem z kupnem moich wymarzonych kozak贸w na zim臋.... mo偶e kto艣 zna mark臋 bucik贸w z szerszymi 艂ydkami ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no coz ja jestem gruba
iniestety nawet dosc szerokie buty sa na mnie za waskie, a niestety te plus size (uk sie klania bo u nas bieda) sa na mnie za szerokie w lydkach. to bym jednak rpzezyla, niestety mam szczuple bardzo jak na moja wage stopy i kostki, a te buty niestety sa bardzo szerokie wszedzie :o jedynie saszki typowe sa ok. dobrze, ze akurat ten fason, ktory znalazlam mi sie podoba,. bo to jedyny,ktory pasowal :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 665464
Te偶 mam ten problem. A w艂a艣ciwie mia艂am. Uda艂o mi si臋 kupi膰 kozaki na zim臋!;). 艁ydka- 38 cm w obwodzie (przy wzro艣cie 165 cm) to sporo jak na mnie, szczup艂膮 kobiet臋. Znalaz艂am jedne kozaki w mie艣cie na moje nogi. Fakt, nie s膮 jakie艣 przepi臋kne niestety, ale grunt, 偶e znalaz艂am. Dwa lata powinny pos艂u偶y膰. Jedyne, co mnie martwi, to nie jestem pewna, czy dobrze w nich wygl膮dam... Bo niby noga szczup艂o wygl膮da, ale 藕le si臋 z tym czuje, i ca艂y czas my艣l臋, 偶e wygl膮dam strasznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfghjmnbv
jak masz 38 w obwodzie przy szczup艂ej sylwetce to faktycznie mozesz zle sie czuc, bo to jest dosyc duzy obw贸d. Ja tez mam grube 艂ydki, ale obecnie przyty艂am i to sie w oczy tak nie rzuca, ale wczesniej jak by艂am szczuplejsa i i ia艂am w 艂ydce 39 to tez by艂am niezadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marciasek
Dziewczyny, a sk膮d jeste艣cie i jaki potrzebujecie rozmiar? W Krakowie widzia艂am kozaczki z bardzo szerok膮 cholewk膮, rozmiar 41-42 (na stop臋 d艂ugo艣ci ok. 27,5 cm). Stoj膮 na p贸艂ce w sklepie Gortz17 w Galerii Krakowskiej, ostatnia para, cena co艣 ko艂o 209 z艂. Oczywi艣cie z naturalnej sk贸ry! Czarne, p艂askie oficerki. Polecam. Ja te偶 mam grube 艂ydy, ale na mnie by艂y za szerokie (chyba maj膮 ponad 40 cm i dodatkowo regulacj臋 klamerk膮), dobra艂am sobie inne. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marciasek
...i jeszcze w Gaborze we Wroc艂awiu maj膮 naprawd臋 szerokie cholewki, tyle 偶e koszmarnie drogie - ale jak kogo艣 sta膰, to czemu nie, prosz臋 bardzo, sklep mie艣ci si臋 w Galerii Dominika艅skiej. Trzeba zapyta膰 o kozaczki z szerok膮 cholewk膮, bo w tej t臋go艣ci maj膮 tylko wybrane modele. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marciasek
No i w Quelle, masa kozaczk贸w z szeropk膮 cholewk膮 (w opisie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwszy zdecydowanie
ja tam mam zawsze idealnie dopasowane kozaki, zar贸wno te na obcasie(mam takie ajk da艂a autorka w 1 linku mniej wi臋cej) jak i oficerki:) Powodzenia w szukaniu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam za chude lydki i tez
wieczny problem :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marciasek
Kole偶anko o idealnie dopasowanych 艂ydkach, gratulujemy i dzi臋kujemy za udzia艂 w dyskusji. Pozdrawiamy i 偶yczymy zachowania j臋drnych, smuk艂ych 艂ydek do p贸藕nej staro艣ci. Grube 艂ydy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubsze 艂ydki
niestety tez mam grube 艂ydki i mi bardzo to przeszkadza :( moje kolezanki maj膮 takie chude i chodza w 艂膮dnych d艂ugich kozakach ja nie moge sobie takich dopasowac bo wszystkie w 艂ydce sa mi zama艂e i nie moge ich zmiescic ;/ szkoda ze nie mozna schudn膮c na 艂ydkach :(

Udost臋pnij ten post

mo偶na schudn膮膰 w 艂ydkach. ja te偶 mam takie troche grubszawe. przy 174 cm mia艂am 40 teraz 38. niech 偶yje dieta M呕!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ach te 艂ydki o
Ja tez mam wzrost 174cm i w 艂ydkach 40 :( bardzo mi to przeszkadza :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stylistka IN Style
Bata ma niekt贸re pary z regulacj膮 - dzi臋ki temu mieszcz膮 si臋 wi臋ksze 艂ydki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a na za chude
to mo偶e przy okazji wiecie gdzie kupi膰 kozaki obcis艂e na chude 艂ydki? Mam 31 cm i we wszystkich kozakach wygl膮dam jak w kaloszach.

Udost臋pnij ten post

a ja mam 170 a w lydkach az 42... porazka ale pracuje nad tym wiec mysle ze bedzie lepiej... ogolnie to mam skitrana budowe ciala bo od pasa w gore jestem szczupla a od pasa w dol juz nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pikolinos
taka hiszpa艅ska firma,tez maja kozaki z szerokimi cholewkami i dodatkowo wszyt膮 gumk膮,tylko ceny zaporowe,ok 500 z艂.pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post