Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiem manipulowac facetami

Faceta trzeba umiec sobie ustawic by tanczyl jak mu zagramy

Polecane posty

Wystarczy ze nie odzywam sie do niego przez kilka dni strzelam focha a on po jakims czasie przychodzi z podkulonym ogonem i mam to co chce:-p A jak to nie dziala to walne kilka tekstow ze widocznie mnie nie kocha ze zawiodlam sie na nim itd i to na prawde dziala ;-) Trzeba umiec manipulowac facetami. To oni sa dla nas a nie my dla nich :-p Wazne by od razu stawiac na swoim a jak zaczyna sie stawiac to nie odzywac sie, byc niemilym takim na dystans a po jakims czasie facet przychodzi i jeszcze nas przeprasza :D:D

Wystarczy ze nie odzywam sie do niego przez kilka dni strzelam focha a on po jakims czasie przychodzi z podkulonym ogonem i mam to co chce nie chwal sie ze masz faceta,bo go wcale nie masz :P:P:P

Gość taka jedna z innego topiku
Ale najpierw trzeba go rozkochać w sobie, dopiero potem takie numery odstawiać. Wielu by sie tez nie dało tak nabierać. Poza tym Facet kóry sie ceni nie pozwoli sie tak traktować, chyba że jakaś ciota, ciepłe kluchy.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeee jakaś glupia cipa jesteś...bawisz się czyimiś uczuciami i masz z tego satysfakcję..czekaj,czekaj przyjdzie taki co ty będziesz musiala za nim latać a on się będzie śmiał,żeś taka glupia...w zyciu karty się często odwracają kachana..:P

Jak nie wytrzyma to sobie wymienie go na lepszy nowszy model ktory bedzie chodzil jak mu powiem:-p Oczywiscie on nie zdaje sobie sprawy ze nim rzadze a nawet jak probuje to sie obrazam i oburzam ze on smie twierdzic ze nim manipuluje :D Wtedy musi mnie przeprosic za cos co nie jest winien :D:D Niezle co ? I to ja jestem gora :-p Nie uwazam to za dziecinne - trzeba umiec sobie w zyciu radzic :-p Trzymam facetow pod pantoflem i dobrze mi z tym. Czuje sie jak ksiezniczka i to na prawde fajna rzecz - polecam ale tylko dziewczynom z ikrą :-p

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ty nie jesteś dziewczyną z ikrą...ty jesteś zwykla idiotką ,ktora mysli,ze takim zachowaniem jest super fajna...bo facet jest kapciem i za nią lata....czekaj przyjdzie kryska na matyska i zostaniesz całkiem sama...dziewczyna z ikrą...hahahaha dobry żart:P

Gość ejejruiorri
ja robie to samo ustawiam sobie faceta i jak się czasami "burzy "ze nim manipuluje to sie wypieram a i czasami pozwalam mu być "górą"

umiem manipulowac facetami - hehe dobre te teksty masz i skuteczne przyznaje ci. ale ja mam na takie "słonka" jak ty też sposób :P ;) :D

Gość TO PROWOKACJAAAAAAAA
FACETA KTORY NUDZI SIE W PRACY...

Gość ggfdgrfhgfh
i pewnie ma z 16 lat fochara jedna buhahahahaha

I UWIELBIA ROBIC ROZNE PROWOKACJE...

To wcale nie jest prowokacja a ty jestes jakas dziwna jesli tak twierdzisz:-p Zyje mi sie calkiem dobrze dzieki temu ze facetow mam pod pantoflem. Czasami spotykam sie z kilkoma mimo ze mam stalego faceta ale jak wychodzi to wystarczy ze pokrzycze, nie odzywam sie i pozniej mnie jeszcze facet przeprasza ze mnie o cos oskarzyl:-p Trzeba umiec na prawde dobrze w zyciu sie ustawic. A teksty ze to niby prowokacja sa dla mnie niczym balsam dla mojej duszy wiec pisz mi jeszcze :classic_cool:

Gość głupia jestes.
to nudne taki facet-kukiełka, naprawdę, ja tez miałam takiego, tez tak sobie ustawiłam, po wielu latach związku rzuciłam go i jedyne uczucie jakie do niego zywię to pogarda, wiem, wiem okrutne.

TAK? A CO POWIESZ NA TO ZE WIEM ZE MASZ PRAWIE 30 LAT I JESTES FACETEM? MAM PODAC JESZCZE GDZIE MIESZKASZ ?

WEZ SIE ZA PRACE A NIE NA PISANIE NA KAFE,PONOC MASZ DUZO ROBOTY :classic_cool:

"Wystarczy ze nie odzywam sie do niego przez kilka dni strzelam focha a on po jakims czasie przychodzi z podkulonym ogonem i mam to co chce"... potem: 1. godziecie się 2. jest seks 3. on sobie idzie 4. ty masz focha 5. mija tydzień 6. patrz pkt 1

Zyje mi sie calkiem dobrze dzieki temu ze facetow mam pod pantoflem. czyzbys pracowała na 2 pietrze pewnej korporacji z przeszklona podłoga ? pozdrów chłopaków z pietra nizej :P

Autorka ma rację, aczkolwiek takiego faceta po jakimś czasie zaczyna się coraz mniej szanować. Więc jest to strzelenie gola do własnej bramki, niestety.

Gość moj facio
ale rowniez facetowi takie zachowanie dziewczyny moze sie znudzic i wtedy juz nieciekawie

umiem manipulowac facetami - cóż lecą na Ciebie sami idioci- nie wiem czy jest to powód do dumy

ach to znowu ona :) to co to jej mamusia tez manipuluje tatusiem. juz Ci kilka razy pisalismy ze dobre te fochy na krotka mete. jak facetowi przejdzie fascynacja Twoja dupą to poszuka normalnej dziewczyny. ale nvm, Twój problem.

dziewczyny - czy wy musicie to wszystko na forum pisać i tak ewidentnie zdradzać nasze tajemne techniki manipulacyjne - niedługo przestaną być takie skuteczne jak u facetów świadomość wzrośnie... :)

niunia na Boga, TAKIE techniki manipulacyjne i tak nie działają dłużej niz trwa okres fascynacji dziewczęcym odwłokiem :)

heh wiesz, jeżeli tylko odwłok cię w danej dziewczynie fascynuje to w tej sytuacji masz rację :D

Spotykałem się kiedyś z taką dziewczyną,ale jak zaczeło się takie postępowanie jak opisała autorka to w krótkim czasie żałowała tego i to ona za mną latała,a wtedy to ja miałem ją w dupie:o

nie, mnie nie, ja jestem heteroseksualną kobietą :) ale żaden NORMALNY facet takiego zachowania nie wytrzyma, chyba ze ma w zamian darmowy seks. ale seks sie przejada, a godnosc faceta pozostaje. i dlugo sie deptac nie daje.

Wybacz, ale każdy prawdziwy facet zostawiłby pannę, która ciągle strzela fochy i rzuca tekstami typu \"widocznie mnie już nie kochasz\". Napiszę więcej. Prawie każda kobieta rzuciłaby taką pannę :P Życzę powodzenia w związku 🖐️