Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiem manipulowac facetami

Faceta trzeba umiec sobie ustawic by tanczyl jak mu zagramy

Polecane posty

no, niunka, jeśli to nie żart, to stwierdzenie na równi z hasłem "kobiety to szmaty nadające sie tylko do pierdolenia'. kazdemu co lubi, kazdemu według zasług. ja lubie facetow traktować jak ludzi :) takie mam zboczenie...

autorko, moze tego jeszcze nie wiesz, ale płacisz dośc wysoka cenę za swoja grę ;) Pytanie: jak długo wytrzymasz w związku z facetem , którego nie szanujesz? Czy Ty się czujesz z tym szczesliwa? Wybierając sobie swoje ofiary do manipulacji pozbawiasz się bardzo waznej rzeczy: szansy na związek oparty na prawdziwym, głebokim uczuciu, w którym jest wzajemność. Dzisiaj Twoje serce jest cynicznie zimne ....

No i pod postem Śniącej mogę się z przyjemnością podpisać. Swoją drogą ktoś słusznie wcześniej zauważył, że autorka wybiera sobie najgorsze modele, które dają się manipulować. Czyli po pierwsze przyszłość z takim żadna, bo to właśnie jego będą pomijać przy podwyżkach i awansach, po drugie przyszłe dzieci (oby ich nie było) wyniosą z domu chory wzorzec egoizmu mamusi, aczkolwiek wcześniej pewnie zostaną półsierotami, bo facet się zarżnie dla takiej krowy, niekoniecznie świętej... Autorko - bądź z siebie dumna. Masz szansę spaprać komuś życie. Szkoda, że najpierw musisz skończyć gimnazjum :O