Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellaflex

taki wstyd...

Polecane posty

Gość wellaflex

Prechodząc do rzeczy: Wczoraj kłóciłam się ze swoim mężczyzną jak to w życiu bywa- nic strasznego, ot taka kłótnia. Przyjechał do mnie niespodziewanie, stercze w samej bluzie, pyskująć po troszu.. ;) i nagle czuje, że robi mi sie gorąco, czuje,że jest mi niedobrze, zaczynam widzieć coraz mniej i w tym momencie koniec, coś tam słyszę w oddali i czarno przed oczyma mymi ;p Budzę sie po jakimś czasie, słysze głos mojego faceta.. i kurde.. czuje, że podczas tej chwilowej utraty przytomności normalnie sie zesikałam !!! ;< nie na zasadzie pół litra ;D ale popuszczenie jakieś, a nie mam z tymi sprawami problemu ;p mam 23 lata. No i czuję się strasznie zażenowana.. mój własny facet oglądał mnie nieprzytomną , śmierdzącą siuśkami..;] później mnie wykąpał i takie tam, zajął się, położył do łóżka, czekał aż zasne.. wsyztsko pięknie,ale dlaczeog tak strasznie mi wstyd? że normalnie sie zesikałam kiedy bylam nieprzytomna ;] czuję się fatalnie, taka nieatrakcyjna, obrzydliwa. Kiedy on mnie widzi jestem zawsze wypacykowana, gładka, pachnąca i nie ma miejsca na takie sytuacje.. czemu czuje się tak okropnie zazenowana ? oczywiscie żadne z nas nic nie mowi na ten temat ;>

Gość wellaflex
ale w zwiakzu z czym ? nietrzymaniem moczu ? ;> czy tym omdleniem ? ;) raczej bagatelizuję sprawę, bo omdlenie się może zdarzyć? mnie sie coprawda nie zdarza,lae chyba zawsze musi być ten pierwszy raz ;>

Gość wellaflex
jakoś nie chcę iść do lekarza, bo czuję się jak hipochondryczka ;P ale może rzcezywiście się tym zajmę , ale, choć to kretyńskie, to większy problem mam z wstydem wczorajszej sytuacji, niż t ym, że może jestem chora ;)

hmmm.... ja to bym się na twoim miejscu trochę martwiła a nie wstydziła, bo takie przypadki nie są normalne. poleciłabym dla spokoju wizytę u lekarza pierwszego kontaktu...

Gość kolezanko dam ci rade
jesli omdleniu towarzyszylo mimowolne oddanie moczu to niestety lepiej udac sie do lekarza

a mnie się zdaje, że ty może poroniłaś nie wiedząc, że w ciąży byłaś i to nie były siki a wody płodowe. no bo skąd to omdlenie by się wzięło i podczas omdlenia popuszczenie ??

Gość idź do lekarza i to szybko
bo to, że się zsikałaś może ale nie musi być jakimś rodzajem padaczki

Gość wellaflex
macie rację, zajmę się tym. Ale wstyd pozostaje ;) własnie tak to jest jak takie 'pindy-pindy' jak ja zderzają się z przykrą rzcezywistoscią ;] Czuję się obrzydliwie i tyle ;]

Gość wellaflex
ja sie nie wtydze isc do lekarza, czytaj uwaznie.. wstydze sie tego,co sie stalo, wstydze się , że moj facet musial to widziec, a pierodly z serii ' w zyciu bedziecie sobie jecsze nie raz dupy podcierac' znam, nie mam 15 lat.. po prostu zdaję sobie sprawę, że takie rzceyz się zdarzają, a jednak czuję się okropnie.

Gość izka1111
nie masz sie czego wstydzic,takie rzeczy niestety sie zdarzaja.Mozesz byc dumna ze swojego faceta ze tak o ciebie zadbal,

wizażysta zwłok ----> no to w razie co powierzam ci swoje zwłoki do obdukcji :) . tylko koniecznie pamiętaj o permanentnym makijażu co bym się na własnym pogrzebie wyglądu wstydzic nie musiała :)

Wellaflex MOJ BYŁY TO DOPIERIERO ODSZCZELIŁ NUMER! Wstał w nocy podszedł do biórka, przesunał sobie komputer i wysikał sie na niego! :-D Byłam w szoku :-o :-o Po czym sie z powrotem położył. Zaczełam sie po nim wydzierac co to robi a on otwiera oczy i

Gość też myślę że to coś neurologic
neurologicznego, więc konieczna konsultacja lekarza przy zwykłych omdleniach nie popuszcza się moczu, mimowolne oddawanie moczu i kału zdarza się przy atakach padaczki

I odpowiada czemu go budze?? Mówie, ze nalał na biórko? A on nie wierzył. Nie wiedział co zrobił! :-D Nie wiem jak to wytlumaczyc. Do dzis z niego leje :-)

I odpowiada czemu go budze?? Mówie, ze nalał na biórko? A on nie wierzył. Nie wiedział co zrobił! :-D Nie wiem jak to wytlumaczyc. Do dzis z niego leje :-) A jak on sie czuł dopiero wobec mnie? :-)

Gość wellaflex
cholera, teraz to się seiro zaczynam martwić. Macie rację, że to nie jest normalne, już trochę poczytałam na necie.. Dziekuję, zaraz jadę do lekarza i walic wstyd ;]

Gość eeetam111
takie rzeczy sie zdarzaja, powinnas sie cieszyc ze masz dobrego faceta,zaopiekowal sie toba, powinien cie jeszcze zabrac do lekarza, omdlenia nigdy nie sa naturalne szczegolnie z popuszczeniem moczu. Gdyby to twoj facet zemdlal to myslalabys o tym jak wtedy wygladal czy raczej martwilabys sie o niego??

ja bym poszła do lekarza z tym omdleniem ... Ja zemdlałam w zyciu dwa razy raz : jak kieedys dawno temu mało jadłam a dwa na poczatku ciazy ... no ale ani razu nie osikałam sie :) idz do lekarza

Gość wellaflex
oczywiscie rejestracja zkaoncozna, jutro wizyta ;p co za swiat ;p

Gość picco
o jacie

Gość do lekarza