Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strrraszna panikara

Jak sie pozbyć stresu w początkowej fazie związku

Polecane posty

Gość strrraszna panikara
Nawet jak ktos jest zajęty od rana to chociaż pół minuty rozmowy albo krótkiego smsa moża napisać - bez przesady.

Gość już kiedyś ci pisałam
w tym poprzednim temacie że nie masz powodu do paniki. teraz jesli piszesz ze już milczał te kilka godzin wczesniej a jednak cie nie olał to juz nie powinnaś mieć takiego stresu. naprawde weź sie w garść bo w końcu facet sie zorientuje i bedzie ci głupio że taka mało pewna siebie jesteś, na dziecko tez nie maja dobrego wpływu twoje frustracje

Gość strrraszna panikara
Dzięki wam naprawdę. Dzwoniłam do siostry, też mi mówi że panikuję, wiem to nie logiczne ale to jest silniejsze ode mnie. Co do pewności siebie, jestem pewna siebie naprawdę, uważam sie za super osobę, lubie sama siebie, ale mimo to bez powodu 2 facetów mnie olało, więc....

Gość strrraszna panikara
Aha... przed chwila zadzwonił, tak jak myslałam karty sie pokończyły a dzisiaj póxno wstał i dopiero kupił doładowanie. Oczywiście wsystko jest OK a znowu straciłam troche nerwów. Co do dziecka, dziecko w szkole więc moich nerwów nie widziało dzis... wiem że takie nastroje źle wpływaja na niego, ale normalnie jestem wesoła, pogodną osobą.

ale mimo to bez powodu 2 facetów mnie olało, więc.... bardziej powinnas sie zastanawiac nad tym,ze to moze cos nie tak jest w tobie niz w nim ( w tym co nie pisze esów)

Gość strrraszna panikara
Od jakiej niedzieli? Od wczoraj. Wczoraj przed południem pisalismy do siebie, popołudnie i dzisiejszy ranek milczał. Nie wyspalismy sie wczoraj :P:P wiec spał dzisiaj do 10

Gość strrraszna panikara
Brat niedźwiedź - nie wszyscy musza mnie chcieć, ale olewac kogoś bez słowa ??? tamten facet miał 25 lat więc był niedojrzały i głupia byłam że zaczęłam w ogóle z nim zwiazek.

Gość strrraszna panikara
A ten drugi to było kilka lat temu, był to związek na odległość - on w Holandii wiec po tym jak u niego byłam, dostałam smsa że jednak związek na odległość nie ma szans na przetrwanie. Na samym początku ja o tym mówiłam, ale on nie widział problemu, miedzy nami wszystko było oK, więc sam widzisz, jakie to przykre doswiadczenia.

Gość strrraszna panikara
Nie pisałam, że od niedzieli, tylko brat niedźwiedź npisał żebym zaczęła sie martwić jak do niedzieli się nie odezwie. Nie wytrzymałabym do niedzieli, zadzwoniłabym. Jesetsmy na takim etapie związku że spokojnie moge pierwsza dzwonic bez obaw że sie narzucam....

on w Holandii wiec po tym jak u niego byłam, dostałam smsa że jednak związek na odległość nie ma szans na przetrwanie. i znowu ten esemes :P zwiazki na odległosc to zupelnia inna bajka..ja osobiscie w takowe nie wierze,wiec to sie nie liczy :P

Gość strrraszna panikara
Moim zdaniem przyczyna była tylko jedna - chciał troche poromansować, zaliczyc kilka razy a nie wiązac sie z 15 lat starsza kobieta na stałe. Nie miał odwagi napisać o tym wprost - a tak mu dobrze z oczu patrzyło, hehe

Gość strrraszna panikara
Kobieta, nie pije, raz sie zdarzyło z kolegami - dla mnie to normalne, że czasami facet gdzies wyskoczy, nie należę do kobiet trzymających faceta na smyczy, należę do tolerancyjnych i wykuzowanych kobiet. Niech idzie ale np. niech napisze że zostawia telefon żebym sie nie martwiła, o to tylko mi chodzi.

Gość xxxcc
po raz kolejny przekonałaś sie że nie masz o co sie martwić, za którymś tam razem wyluzujesz totalnie, czego ci życzę

Gość strrraszna panikara
Oby !!! Wiem że ma on telefony na kartę i to mnie zawsze troche uspokaja i tym razem tez o karte chodziło... Dzieki wam, zanudzam was moimi stresami, ale pisze to bardziej sama dla siebie bo itak w takich momentach nie moge sie skupić na niczym innym i lżej mi jak o tym piszę....

to my sobie pojdziemy :p a ty sobie pisz jesli ma ci to pomóc:P:P:P a tak na powaznie to proponował bym ci bardziej sie ogarnac i na przyszłosc nie szalec i nie wariowac z byle powodu ...

Gość jejku jejku jejku jejku
masz 40 lat a naprawde zachowujesz sie jak ja kiedy mialam 18 lat i bylam z pierwszym facetem. wyluzuj bo to nie ma sensu

Gość a ja mam 36 latt
i też czułam niepokój na początku mojego związku bo bardzo mi na nim zależało było to rok temu. Pozbyłam się tego uczucia po około 3 miesiącach ale mój nie dzwonił i nie pisała smsów tak często średnio raz dziennie i spotkania 2 do 3 razy w tygodniu i wtedy nie byłam go pewna miałam różne myśli że może nie jestem jedyna. po 3 miesiącach zblizylismy sie na tyle że zaufałam.

Gość strrraszna panikara
3 miesiące to sporo, ale my od razu przeszlismy do tej fazy, do której wy po 3 miesiącach. W zasadzie po pierwszym sexie to juz był stały związek, spotykanie sie co 2 dzień, zawsze nocowanie. Widzę po sobie że już mi ten stres troche mija, po dzisiejszym jeszcze bardziej sie upewniam że jest OK bo chodziło o głupią kartę :O Oczywiście w szystko wróciło do normy i przez ostatnie 2 godz. miałam telefon i 3 smsy hihi.

Gość strrraszna panikara
Brat niedźwiedź biore sobie to do serca, naprawdę chcę sie pozbyc tej paniki ale to jest silniejsze

Gość miłosne uniesienie1
Dopiero poznałam faceta zaczynam związek i też mam taki stres. Jeszcze nie doszło do niczego bliższego ale panicznie boję się że jak sie ze mna prześpi to sie więcej nie odezwie.

Gość strrraszna panikara
Miłosne uniesienie fakt po pierwszym sexie zawsze jest stres, czy nie chodziło tylko o to. U mnie juz lepiej z moimi emocjami. Po ostatnim weekendzie obiecałam sobie że już nie bedę wątpić w jego szczere intencje, ale jednak jakąś nutke niepewności mam. Odganiam czarne mysli, mysle pozytywnie i powtarzam sobie że wszystko będzie dobrze, na razie działa.

Gość strrraszna panikara
Chyba w końcu sie tego pozbyłam.