Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonnnnn

CO SIĘ DZIEJE Z MOIM BRZUCHEM POMOCY

Polecane posty

Gość balonnnnn

Zawsze byłam szczupłą dziewczyną (49kg, 166cm wzrostu). Jednak od ok. poł roku jest ze mną coś złego... tzn coś się dzieje z moim brzuchem - stał się ogromny!! Wygląda jakbym była w ciazy, ciagle boli mnie żołądek. A ten brzuch robi mi sie jak balon dopiero jak cos zjem, rano na czczo mam płaski. Nie wiem co robic, nie moge dopiąć zadnych spodni, brzuch jest tak nabrzmiały ze czuje jakby mial zaraz wybuchnać :O POMOCY!!!!!!!!! ps. na wizyte u gastrologa musze czekac 3 miesiace

Gość balonnnnn
Przed chwilą sie wyproznilam (mam z tym problemy) i czuje jakby mi troche zeszło z brzucha. (normalnie jest twardy jak kamien). Aha, i wazę teraz 57kg!!!! ;(

Gość balonnnnn
Byłam u ginekologa tydzien temu!! Zbadała mnie i powiedziała ze nic sie nie dzieje, wszystko ok, byłam na cytologii bo rok minal od poprzedniej, wynik za 3tyg.

Gość balonnnnn
Aha, byłam u niej bo czesto oddawalam mocz i okres mi sie rozregulował i do tego bolą mnie jajniki jak na okres ale okres pojawia sie 2 tyg po tym jak mnie boli :O

Gość poradzcie co mi jest

Gość poradzcie co mi jest
prosze

Gość zrób sobie usg
wątroby i pęcherzyka żółciowego

Gość m.............
Może to zespół nadwrażliwych jelit? ...tak to się chyba nazywa :O

Gość brzuchh
help

Gość balonnnnn
wyleczyła? czym? dzieki

Gość balonnnnn
prosze o rade

Gość prosze o porade

Gość ramciamciam
też tak mam :O towarzyszą temu wzdęcia i mdłości w sytuacjach stresowych więc przypuszczam, że to reflux

Gość balonnnnn
Tak, ja przytyłam z 49kg do 58kg!!!!!!!!!!!!!!! i tylko na brzuchu ;(

Gość balonnnnn
czy ktos wie co nam jest? :(

Gość idz do gina
i zrób usg waginalne, często torbiele jajników dają takie objawy: wzdęcia, ucisk na pęcherz, ból, kłopoty z wypróżnianiem a z ginekologicznego punktu widzenia: plamienia krwią w trakcie cyklu, zaburzenia miesiączkowania czasem torbiele mogą osiągac nawet wielkość do 15 cm średnicy.... główna przyczyna powstawania torbieli to zaburzenia hormonalne, torbiele mogą powstawać nawet u młodych dziewczyn, nie współżyjących jeszcze duże torbiele są niebezpieczne bo pękając mogą uszkodzić jajnik i doprowadzić do wewnętrznego krwotoku

Gość balonnnnn
Ale ja juz pisalam ze bylam u gina!

Gość erew
Jetsescie pewne ze to tylko brzuch? a cycki i biodra macie takie same? do autorki: masz zapewne problemy z trawieniem. kiedys tez tak mialam. brzuch wielki taki że nie mogląm dopiąć spodni!!!!! :( ktore rano byly dobre jeszcze... kup cos na wzdęcia. ja jeszcze nie znalazłam dobrego srodka ;(

Gość Kanikulyyy
A mi pomoglo przejście na dietę proteinowo - warzywną (jak najmniej węglowodanow i jak najwiecej bialka czyli odstawilam pieczywo, ziemniaki, ryż, makarony i takie tam a jem dużo mięsa, twarożków wiejskich, jogurtów jajek itp) - brzuchol od razu zaczął maleć i to szybko! spróbujcie :)

Gość poliram...
mam identycznie, kiedyś poprostu tylko miałam brzuch po zjedzeniu czegoś i żadnych innych dolegliwości. a teraz od kilku tygodni, boli mnie brzuch, jest sterczący jakbym była w 5 miesiacu, mam wzdęcia, gazy, jest mi ciężko na żołądku, ale tak dopiero od godziny 16 do nocy, rano jest w miarę ok. i co teraz?? a jak wyglądają badania u gastrologa?? bo się ich boję

Gość balonnnnn
poradzcie co nam jest prosze

Gość helpppp me