Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedra...........

jakich wad nie jestescie w stanie zaakceptowac u partnera?

Polecane posty

Gość biedra...........

Gość jak się nie myje
brudas :O

Gość fyfyfyyffi
Z teoretyzowania już wyrosłam bo wiem że mogę zaakceptować o wiele więcej niż sądziłam. Natomiast tak z praktyki to mogę powiedzieć że nie akceptuję palenia papierosów przez mojego partnera.

Gość ale wpadka
-kobieciarza

Gość Never ever
-kobieciarza -głupca -śmierdziela

Gość kasiulek19
jąkania

Gość dsfsd
-palenia -nadmiernego picia -nie bycia prawiczkiem :o

Gość prawiczek geba w kubel
ty sie nie wypowiadaj bo jak slepy moze powiedziec jakich kolorow nie lubi ?? doroslnij znajdz sobie kogos na stale naprawde, i po paru latach powiesz co ci przeszkadza ;)

Gość wymagająca
nie toleruję palenia zbytniego pociągu do alkoholu braku kultury flirciarskiej natury

Gość Megan 07
przedkładania błonki bądź urody nad inne cechy charakteru oraz nadmiermych wymagań (zarówno urody, jak inteligencji i wierności - byłabym w stanie tolerować je jedynie u faceta, który charakteryzuje się tymi samymi zaletami, ale i tak wyżej oceniałabym podobny wzór cnót, ale o mniejszych wymaganiach) :P

"przedkładania błonki bądź urody nad inne cechy charakteru oraz nadmiermych wymagań (zarówno urody, jak inteligencji i wierności - byłabym w stanie tolerować je jedynie u faceta, który charakteryzuje się tymi samymi zaletami, ale i tak wyżej oceniałabym podobny wzór cnót, ale o mniejszych wymaganiach) " heh Megan twoje stanowisko jest całkiem zrozumiałe - skoro sama nie możesz żadnej z tych cech zaoferować zapewne.... :D :D :D

Gość Megan 07
Niunia, nie muszę byc kur.wą, a na przykład zwykłą kobietą po 26 roku życia, mającą już kiedyś partnera :) Od mężczyzny także nie wymagam dziewictwa. Mogę być zarówno brzydka (zauważ, że urody nie wymagam od potencjalnego fatyganta), jak piękna, inteligentna i... specyficzna :P Co za szczęście, że mam partnera prawie bez wad :P

-braku higieny -mikropenisa -nałogów -braku wierności -nudziarstwa -karłowatego wzrostu (nie chodzi o to, zeby miał 190 cm, moze i miec 170, ale a160 to już nie bardzo) -szowinizmu i patriarchalnych poglądów -wiary katolickiej bądź muzułmańskiej -niskiego IQ -dużej nadwagi -pracy poza domem typu marynarz, kierowca TIRa, etc -bycia maminsynkiem -zahamowań w seksie (typu: po ślubie, w jednej pozycji, albo raz na miesiąc) -nieszczerości -braku inteligencji emocjonalnej -skrajnego egoizmu i pewnie jeszcze tysiąca innych :)

Gość dsfsd
prawiczek jestem dziewica