Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszki kaszki i kaszki...

moj 3.5 miesieczny SYN - Czy to Normalne?

Polecane posty

ok ma 3.5 miesiaca i tak - ledwo trzyma grzechotke w raczce - nie przewraca sie z brzuszka na plecki - nie przewraca sie nawet z pleckow na boczek - nie bawi sie stopkami - bardzo sporadycznie pobawi sie swoimi rekoma - wklada pieluche i ciuchy do buzi zawsze zespolu napiecie nie ma czy on rozwija sie wolniej niz inne dzieci? czy wszystko jest w porzadku/ martwie sie

po prostu spytaj lekarza jak nie jednego to wybierz sie po poradę do innego.Jak ja mam jakieś wątpliwości zwłaszcza jak synuś był mały szybko je rozwiewałam własnie konsultujac to z lekarzami

lekarz mowi ze wszystko jest dobrze, napiecia miesniowego ani nic ne ma a Twoj syn wtym wieku robil wiecej niz moj?

Gość kaja84
moj zaczał sie przewracc w wieku 6 misiecy,a reszta o czym piszesz to w 4 umiał wszystko

czyli wszystko jest w porzadku i mam czekac? sorry ale jak poczytalam topiki lipiec 2008 i sierpien 2008 to mi rece opadly tam dzieci robia wszystko i pomyslalam, ze moj jakas kaleka :( a moze amtki koloryzuja

podnosze

Pierwsza zasada nie porównuj swojego dziecka do innych dzieci....bo zwariujesz! Skoro lekarz orzekł że wszystko jest w porządku a Ty jemu ufasz to daj czas swojemu dziecku. A co do ,,koleżanek" to jedna mi mówiła że wieku 3 miesięcy jej dziecko samo siedziało!!!! buhhhhhhhaaaahhhhhaaaaa.

nie sugeruj sie osiagnieciami innych dzieci...KAZDY lekarz ci powie ze kazde dziecko rozwija sie w innym tepie:)moj synek tez wszystko robil pozniej niz dzieci w jego wieku a wszystko jest z nim w porzadku:):):)pozniej zaczal sie przewracac z brzuszka na plecki i odwrotnie,pozniej glowe trzymal itp.teraz za dwa tygodnie skonczy roczek i ani mu sie sni chodzenie-nie chce i juz a przeciez jak czytam wypowiedzi iinych matek to powinnam juz sie nie pokoic bo przeciez dzieci 10 czy nawet 9 miesieczne chodza a on nie.....ja sie nie martwie bo wiem ze ma czas do 18 miesiaca:) i tobie radze sie nie martwic,skoro lekarz mowi ze jest ok tzn.ze tak jest.pozdrawiam

moja kluska tez ma 3 miesiace i tak bawi sie grzechotka - ale bardzo lekka jak jej same wsadze do raczki-ma swoja ulubiona ;) lubi tez potrzymac takie cienkie koleczko ktore w srodku ma groszki nie bawi sie swoimi nogami, moj starszy syn robil to o wiele pozniej bawi sie za to swoja raczka-tzn czesto ja oglada, robi przy tym zeza czasami i wklada do buzi nie przewraca sie z brzuszka na plecy z pleckow na bok -bardzo rzadko-i to takie kolysanie, ale czesciej z boku na plecy ;) tez wklada wszsytko do buzi